crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 185
Bravo Ghana🥳
Malo su ga riziknuli Croati sa malim od 18,19 godina u centru odbrane, po meni se takvi ubacuju na manje jakim utakmicama.Slazem se. Odbrana slaba a napad solidan i tecan, vidi se da su uigrani i da se zna ko je gde i sta treba da se radi. Samo sto to ide dosta sporo.
Nisam baš siguran 🤣kakvi giganti i mi bi prošli dalje.
Otvori posebnu temu pa cepajte tamo fantasy kladionice.Da li je zabranjeno kačenje FIFA Fantasy slika iz igre? Predviđanje rezultata pre svega:
![]()
FIFA World Cup 2026™ Match Predictor
The official FIFA World Cup 2026™ Match Predictor game. Only available on FIFA!play.fifa.com
Neko napiše u tekstu predviđanje, pa sam postavljao neke slike iz igre sa mojim predviđanjima, čisto zabave radi, nije kladionica već igra.
Ako nije dozvoljeno da ne kačim više. Pitam jer vidim da je obrisano.
Golman moze da se krece po liniji koliko god hoce, ali ne sme da izadje ispred linije. Nesrecno ali pravedno ponistena odbrana Livakovica.Baš to dozvoljena je muljevina a golman ne sme da mrdne.
Nema šta da sankcionišu, stariji se dobro sećaju da je nekad bilo pravilo da igrač ne sme da zastane prilikom izvođenja lopte i ukoliko to učini penal se nije važio a loptu je dobijala protivnička ekipa (kao sada dupli kontakt sa loptom recimo) - samo treba da vrate to pravilo.To je prvo sledeće pravilo koje treba sankcionisati nema zastajkivanja niti usporavanja. Zatrči se ko čovek i šutni nemoj tu da mi...
Takođe... čim sudija da znak...Ja bih uveo pravilo da golman sme da napusti liniju čim napadač krene svoj zalet.
Pa ako on baš želi da pleše i zastajkuje eto mu golmana na 2m od njega...
Ovaj upisao šifru za speed hack 😁Desetka iz Gane, sto je stigao onaj pas pa da centrira
Brat ima Speed 99.9
![]()
Replay_2026-06-18_07-56-29
Video Replay_2026-06-18_07-56-29 was uploaded to Streamin.me on Jun 18, 2026.streamin.me
Ma nema poente, nije to ni toliko bitno. Nije kladionica, nema veze sa tim. To je isto kao kad Moma napiše biće 3:2 na kraju utakmice u postu ili neko drugi napiše: SWI - BIH će biti 2:2.Otvori posebnu temu pa cepajte tamo fantasy kladionice.
Ako otvoris, bice zatvorena na kraju SP
Mislim da je to bilo i 90-tih u MLS.Sećate li ae penala iz MLS 70ih, mislim da libste ih videli. Kreće igrač sa centra a golman slobodan.
Sada je slucajni dupli kontakt dozvoljen , kao onaj sto je bio ponisten penal atletiko m - real mNema šta da sankcionišu, stariji se dobro sećaju da je nekad bilo pravilo da igrač ne sme da zastane prilikom izvođenja lopte i ukoliko to učini penal se nije važio a loptu je dobijala protivnička ekipa (kao sada dupli kontakt sa loptom recimo) - samo treba da vrate to pravilo.
Ja opet nešto mislim da ce biti baš malo golova tu, 0-0 ili 1-0 za Engleze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari