Šta je novo?

MultiSIM konacno i kod nas!

• Začetnik teme Začetnik teme Echo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sklonili su. Ja sam nekako uspeo da aktiviram, ali još uvek nema za Apple Watch iako im je ceo proces sa primerom baš za AW. Sad moram do poslovnice da deaktiviram da mi ne ideonaj free period bez veze dok se ne prilagode Apple zahtevima.

bar se mrdaju sa mrtve tacke. nadam se da nece biti samo za satove vec i za druge uredjaje

Evo mts resenja: ni u poslovnici nisu znali sta je problem, pa su napisali prigovor.
Danas su me zvali i objasnili da ne mozes u isto vreme imati 'multisim' i 'jedan za sve' aktivirano - odnosno moras da biras, ili plus 2 esima u drugim uredjajima, ili samo glavni sim plus apple watch.
I cim sam u aplikaciji sada deaktivirao druge multisim izdate kartice, instant je proradila opcija za dodavanje apple watcha i trenutno se aktivira.
Mozda budem probao dodavanje treceg sima kada se aktivira apple watch ali iskreno ne cima mi se toliko pa da se desi da moram sve ponovo, jer mi je svakako korisnije imati sim na apple watchu.

Update (prošlo vreme za edit posta):
Super radi apple watch, i pozivi i podaci rade normalno. U mts aplikaciji stoji da mogu aktivirati multisim2 karticu, ali mi se ne kocka odmah s tim. Ako neko proba nek javi.

Nazad
Vrh Dno