Šta je novo?

Yunet optika - mts

U drugom stanu koji izdajem sam juče uveo Yunet (novi sad) i maksimalna preporuka za ekipu koja radi. Potrudili su se da kroz postojeće instalacije kuda prolazi telefon i koaks provuku optiku bez bušenja. Jesu se napatili ali nema busenja i haosa. Konačno se rešio gomile koaks kablova od SBBa, rutera uređaja i gluposti. Čist net i statička IP adresa \o/

Zbog poskupljenja SBB-a planiram prelaz, našao sam YuNet-ov paket TV Set-up Box + 300/150 Mb/s koji uz 12m ugovor iznosi 3790din mesečno. Zanima me kakva im je ova MOVE app? Ne želim da koristim nikakve boxeve i čudesa, samo app na Android (Google) TV-u. Dakle pitanje da li je app upotrebljiva i kakva je u poreðenju sa EON app? Ne treba mi ništa posebno, samo sportski kanali i nekada Prva TV za Masterchef-a.
Javi se u DM , imam jedan slobodan slot za MOVE ako zelis da isprobas.

Zahvaljujem se @NTodorovic, probao sam MOVE, iskreno meni je bolji nego EON.

Navigacija kroz app je intuitivnija i dosta brže radi sama app. Što se kvaliteta slike tiče isto je, nije ništa specijalno ni na EON-u ni na MOVE-u.

Yunet definitivno bolja opcija nego SBB

Nažalost nema pogodne optike u mojoj zgradi, ima samo Supernova, mislio sam da je to isto jer koriste MTS optiku ali nije, izgleda sam osuđen na SBB...

Napokon posle 9 dana instaliran Nokia ruter i Huawei ONT. Samo nakaceno na vec postojecu MTS optiku,za sad sve OK. Cekalo se malo duze odobrenje.

Prosli utorak se cuo sa agentom da zelim da predjem sa mts optike na 500/250 za 1990 dinara. U cetvrtak odobren IDP. Danas instalirana oprema. Na wi-fi sa 4-5 metara udaljenosti kroz zid speed test pokazuje 493/220 mbps.
Dakle, za 6 dana sve gotovo od prvog kontakta. Za sada sam veoma zadovoljan kako je sve proslo.

Kacili su ljudi vec broj agenta na prosloj strani. Ja sam isto isao preko njega:

Imam i ja broj agenta, ne bih da ga kačim javno, ko želi može PP.

Nazad
Vrh Dno