To je zato što neće da čekaju u nedogled da im stoji auto na lageru i da im zauzima mesto na parkingu. Mene su isto na kraju naterali već posle tipa mesec dana da platim ceo auto po punoj ceni, a tek sam onda predao za subvenciju i čekao mesec dana da bi mi vratili 5.000€ i da bi preuzeo auto i registrovao ga.Meni su u BYD rekli da ako se za 60 dana ne dobije odobrenje da se smatra da je kupac odbijen i kreće se onda u prodaju auta po punoj ceni.
Traziste polovnjaka propada brzinom svetlosti i za SUS automobilie. Pogledajte broj tema na Redditu gde se ljudi zale da ne mogu da prodaju svoje polovnjake.Mene trenutno zanima npr. kako će, i kome, za 3-5-8-10 godina kupci kineskih BEV da prodaju svoja vozila u Srbiji, ne u Norveškoj.
I da onda obračunaju koliko su uštedeli, jer koliko vidim presudnu ulogu u kupovini takvih vozila ima Excel.
Ne mozemo da znamo sta ce biti za 10 godina. Mozda ce se destiti da onaj ko sada kupi nov SUS auto, za 10 godina nece imati kome da ga proda.Mene trenutno zanima npr. kako će, i kome, za 3-5-8-10 godina kupci kineskih BEV da prodaju svoja vozila u Srbiji, ne u Norveškoj.
I da onda obračunaju koliko su uštedeli, jer koliko vidim presudnu ulogu u kupovini takvih vozila ima Excel.
Sto se tice tih kineskih automobila, najsigurnija opcija je ono sto ne postoji kod nas - operativni lizing. Dakle renta, a ne kupovina.
Traziste polovnjaka propada brzinom svetlosti i za SUS automobilie. Pogledajte broj tema na Redditu gde se ljudi zale da ne mogu da prodaju svoje polovnjake.
Trend ce biti da se kupuju jeftinija vozila na relacijii 20-35k, koja se posle 5-7 godina prodaju za 40-50% cene.
Kao sto imamo fast fashion gde se kupuju krpice za jednu sezonu, tako ce se normalizovati i da se automobili menjaju za 5-7 godina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari