Ja to nisam nikad ni dobijao, dobijao sam kredite ali na drugačiji način.Da, naglašeno je npr. za claim credit.
Opet izašao claim credit. Nije loša ponuda, ali nemam šta da kupujem 🙂
Pogledajte prilog 542198
Ja to nisam nikad ni dobijao, dobijao sam kredite ali na drugačiji način.
Jutros mi drugar šalje screenshot sa 20% dodatnih dažbina...ne znam da li je kupovao gluposti, ali izgleda da je počelo naplaćivanje...
To znači da si preterivao sa vraćanjem.Ja to nisam nikad ni dobijao, dobijao sam kredite ali na drugačiji način.
Nisam nikad ništa vratio, imam jedne pantalone možda za vraćanje ali se razmišljam.To znači da si preterivao sa vraćanjem.
Nisam nikad ništa vratio, imam jedne pantalone možda za vraćanje ali se razmišljam.
@marantz dobijao sam kredit da kupim jedan proizvod i dobijem kredit od 35000 podeljenih na manje iznose i uz odredjenu visinu korpe. Kao 1000 din. za korpu od 2200 din. To je upotrebljivo. A bilo je i 5000 na korpu od 25000.
I ja se slazem da je bolje unapred da napisu koliko treba da se plati, ne samo za jeftinije predmete nego i za skuplje jer ako je cena sa dazbinama ista ili priblizna za isti predmet kod lokalnih prodavaca onda cu isto radije uzeti ovde kod nas kod lokalnih prodavaca.bolje unapred im dati to
ovaj TOPK brend se pokazao odlicno, sad koji tacan model bi odgovarao ne znam. Naruci par komada pa vratiPotreban phone car holder/mount ali takav u koji komforno može stati Oneplus 13r sa wallet maskom preklopljenom na pola. Ima li tako nešto, iz ova dva držača koje već imam hoće telefon ponekad da ispadne
Ako ti je toliko stalo to te stanice vidi da ti naruci neko na benchmark forumu , ali nemoj svakom da uplacujes pare , samo provereni clanovi sa dosta staza i poruka.Opet ja sa mojim ne rešivim problemom otkazivanja porudžbina. Juče su oni ponovo ažurirali aktivan tiket sa novim odgovorom tj. kao rešenjem koje ponavljaju već nekoliko puta. Oni pišu vidi se na slici da trebam završavati porudžbine i potvrdjivati isporuke. Ne znam šta to još tremam uraditi kada kreiram porudžinu, stavim proizvod u korpu, to platim, stigne meil o ptvrdi ostvarene porudžbine i potvrdim adresu u app i to je to. Paketima od ranije po prijemu bi pritisnuo dugme "bilo je sjajno".
Sve je to započelo otkazivanjem porudžbine gde je bila i ultimativna nagrada iz kalendara. Zbog tog otkazivanja dobio sam kredit od 4600 i sada pri kupovini to koristim. U medju vremenu sam napravio dve manje kupovine za pokretanje novog kalendara i dobijanja kupona, to sam morao platiti novcem sa kartice i te dve porudžbine su prošle a ove sa kreditom i kuponima ne prolaze, ispada da to njihovi zaposleni odrade otkazivanje porudžbine. Jer u statusu praćenja porudžbine dodje do koraka (zadatak prikupljanja je dodeljen i vaša porudžbina čeka na red za prikupljanje) dodje do tog koraka i tu sledi otkazivanje.
Probao sam sve moguće kombinacije, sa doplatom od 5000 za skuplji proizvod, menjao proizvide, naručivao u vrednosti samo sa njihovim kreditom i ništa ne prolazi.
I na reditu se ljudi žale na iste probleme i rešenja nema, neko piše da je otvarao i nove naloge pa je i na njima bio blokiran.
Znači bito mi je ovo podvučeno sa prve slike, šta oni to predlažu da uradim prilikom porudžbine a ja nisam uradio?
Izvinjavam se na dužem postu.
Ma napravio sam drugi nalog i malopre napravio jednu probnu porudžbinu i ako prodje sve kako treba kupujem i meteo stanicu. Sigurno imaju evidenciju da sam to ja pa zato reko da vidim kako će proći ova porudžbina. Broj tel. koristim isti, kartica ista, adresa ista.Ako ti je toliko stalo to te stanice vidi da ti naruci neko na benchmark forumu , ali nemoj svakom da uplacujes pare , samo provereni clanovi sa dosta staza i poruka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari