Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

@Poolmaker Ti preneti brojevi imaju nekih problema sa sms porukama, bez obzira koja je mreža. Zovi podršku da vidiš šta će reći. Inače globaltel brojevi (koji nisu preneti) rade sasvim normalno što se sms poruka tiče.

@Poolmaker Onda očigledno problem sa sms porukama. Da li rade na drugim servisima? Ako ne onda je do prenosa-globaltela, ako da onda je nešto do banke.

@slaksm ja sam pre neki mesec pitao ovde u temi baš to (za prenete brojeve) i rečeno mi je da je sada sve ok 🙂
Nema druge, zvaću podršku sutra.
Zovi banku, oni treba kod njih da stikliraju u kojoj si mrezi. Imam i ja 064 ali kod yettela i morao sam to da naglasim i u banci intesa i post. stedionici. Obicno i sami pitaju.

Da li globaltel i dalje daje 6 meseci free ako se pokusa prenos broja sa globaltela na a1?

Da li globaltel i dalje daje 6 meseci free ako se pokusa prenos broja sa globaltela na a1?
Neko je pisao da je dobio to, pre nekog vremena ovde (pre oko mesec ipo-dva).
Ja sam za majku (ali samo dva meseca staza u globatel imala) probao to da izboksujem.
Podneo zahtev za A1 , nisu zvali samo su pustili broj , ali nema veze opet ima 6 meseci besplatnog mega plana u A1. 😁

Pre mesec dana sam dobio 6 meseci besplatno 30GB i neogranicene pozive i poruke, nakon podnetog zahteva za prelazak u A1.
Nepotroseni GB se prenose...

Poslednja izmena:
Imajuci u vidu sada MTS (a od pre i A1) imaju podrsku za multi-sim za Aplle Watch, sta mislite kakve su sanse da stigne i na Globaltel? Prethodna dva naplacuju ovo 350din mesecno.

Kako da proverim do kada mi tacno vazi kredit. Ranije sam mogao da vidim u aplikaciji ili na *100#. Sada ne pise

Da li vam radi call waiting? Primetio sam da mi pukne veza kada me neko pozove dok sa nekim vec pricam.

Na ime kodova sto stizu ima jedna cudna stvar sto sam primetio.Mozda je samo slucajnost al npr kad sam vratio karticu u matori Xiaomi 9t pro sve poruke stizu normalno.Pre toga na Pixelu 9 Pro Xl je bilo kako kad il stigne il ne😂😂😂
A mozda su i popravili u zadnjih nedelju dve😂

Ako recimo neko koristi uzbudljivu kombinaciju najveci paket i ako predje na uzbudljivu kombinaciju od 335din da li se prenose internet i minuti?

Nazad
Vrh Dno