NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 805
Koji telefon?Pozdrav, ne znam da li su nešto radili sa volte, ali kod mene evo već 10-tak dana radi odlično, bez greške.
Koji telefon?Pozdrav, ne znam da li su nešto radili sa volte, ali kod mene evo već 10-tak dana radi odlično, bez greške.
Xiaomi, HonorKoji telefon?
Tek sam počeo tranziciju sa dosadašnjeg primarnog broja na ovaj broj. Videćemo hoće li biti još problema.
Zovi banku, oni treba kod njih da stikliraju u kojoj si mrezi. Imam i ja 064 ali kod yettela i morao sam to da naglasim i u banci intesa i post. stedionici. Obicno i sami pitaju.@slaksm ja sam pre neki mesec pitao ovde u temi baš to (za prenete brojeve) i rečeno mi je da je sada sve ok 🙂
Nema druge, zvaću podršku sutra.
Preneo sam ja pre neku godini i do skoro nije radilo kako treba. Jos mi se neda da ukljucim jer cu se samo iznervirati.Pa kad si preneo broj? Možda treba vreme da sve proradi kako treba.
Neko je pisao da je dobio to, pre nekog vremena ovde (pre oko mesec ipo-dva).Da li globaltel i dalje daje 6 meseci free ako se pokusa prenos broja sa globaltela na a1?
Prijavi ako ti pravi problem.Da li vam radi call waiting? Primetio sam da mi pukne veza kada me neko pozove dok sa nekim vec pricam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari