Ja sam im pisao da mi ugase i dobio ovaj odgovor: Zahtev za gašenje sms servisa možete podneti u najbližoj filijali banke.Da li neko zna kako se gase sms notifikacije? Nisu mi potrebne a nisam uspeo da pronadjem u aplikaciji ovu opciju.
DaDa li je neko od vas uzeo preko ove nove kampanje 100k rsd beskamatni kredit?
Uplate iznosa na račun sa šifrom 240 i 241 daju Vam mogućnost podnošenja zahteva za beskamatni kredit u sklopu navedene kampanje, dok za ostvarivanje bonusa od 5000 rsd , šifre koje ulaze u obračuna benefita su 240, 242, 245, 247, 248, 249 i 340.
Mene zanima ovaj deo oko kredita imam u BI kredit do kraja 2027 , a ovo u AIKu mi se cini kao fina sansa da se uzme i skloni sa strane, znam ljude koji tako rade.@Oswajac traži od poslodavca da ti plaća putne troškove i druge neoporezive naknade na račun u AIK (šifra 241), ali za bonus moraš da primiš makar zanemarljiv deo plate:
Ja sam podelio platu na dve banke (BPS i AIK) i uzeo sam tih 100000 din kredita. Posto imam kredit i u RF koji je sa dosta velikom kamatnom stopom, otplatio sam deo kredita sa tih 100000 din.Mene zanima ovaj deo oko kredita imam u BI kredit do kraja 2027 , a ovo u AIKu mi se cini kao fina sansa da se uzme i skloni sa strane, znam ljude koji tako rade.
Ja sam podelio platu na dve banke (BPS i AIK) i uzeo sam tih 100000 din kredita. Posto imam kredit i u RF koji je sa dosta velikom kamatnom stopom, otplatio sam deo kredita sa tih 100000 din.
Edit: Sada vidim da daju 200000 na 24 rate. Proslog meseca su davali 100000 na 13 rata.
Verovao ili ne, ljudi su radili ovakve stvari!Ovo je sad već biznis plan:
Otvoriš online AIK start. Prebacis platu. Uzmes 5k. Uzmes 200k kredita i staviš to na avista štednju i za godinu dana si dobar još 10k. 😁
Drugar je ovako par godina uzimao otplacivao online kredite i skupio za ucesce stambenog kreditaVerovao ili ne, ljudi su radili ovakve stvari!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari