Šta je novo?

AIK Banka

Da li neko zna kako se gase sms notifikacije? Nisu mi potrebne a nisam uspeo da pronadjem u aplikaciji ovu opciju.

Da li neko zna kako se gase sms notifikacije? Nisu mi potrebne a nisam uspeo da pronadjem u aplikaciji ovu opciju.
Ja sam im pisao da mi ugase i dobio ovaj odgovor: Zahtev za gašenje sms servisa možete podneti u najbližoj filijali banke.

Naravno da nisam otišao, koliko god da su dosadne, poenta je da ne idemo u filijalu po svaku glupost...

Svašta baš. Ranije je moglo, a upravo sam te ja, koliko se sećam, uputio na mejl. Možda bi mogao da probaš da pozoveš digitalnu filijalu (0800101005).

Da li je neko od vas uzeo preko ove nove kampanje 100k rsd beskamatni kredit?

prebacivanje zarade jel to znaci ne moze ono jednu dve plate primim u AIK , uzmem kredit od 200k, posle se vratim u maticnu banku pa da mi podignu kamatu na kredit?

@Oswajac traži od poslodavca da ti plaća putne troškove i druge neoporezive naknade na račun u AIK (šifra 241), ali za bonus moraš da primiš makar zanemarljiv deo plate:
Uplate iznosa na račun sa šifrom 240 i 241 daju Vam mogućnost podnošenja zahteva za beskamatni kredit u sklopu navedene kampanje, dok za ostvarivanje bonusa od 5000 rsd , šifre koje ulaze u obračuna benefita su 240, 242, 245, 247, 248, 249 i 340.

Meni još uvek nisu obračunali valjano kamatu na štednju. Samo stornirali onu pogrešnu.

@Oswajac traži od poslodavca da ti plaća putne troškove i druge neoporezive naknade na račun u AIK (šifra 241), ali za bonus moraš da primiš makar zanemarljiv deo plate:
Mene zanima ovaj deo oko kredita imam u BI kredit do kraja 2027 , a ovo u AIKu mi se cini kao fina sansa da se uzme i skloni sa strane, znam ljude koji tako rade.

Pročitaj ugovor o kreditu da li si uslovljen prenosom fiksne visine plate i ako nisi, neka poslodavac podeli platu na dva naloga za prenos po istom BOP-u.

Mene zanima ovaj deo oko kredita imam u BI kredit do kraja 2027 , a ovo u AIKu mi se cini kao fina sansa da se uzme i skloni sa strane, znam ljude koji tako rade.
Ja sam podelio platu na dve banke (BPS i AIK) i uzeo sam tih 100000 din kredita. Posto imam kredit i u RF koji je sa dosta velikom kamatnom stopom, otplatio sam deo kredita sa tih 100000 din.

Edit: Sada vidim da daju 200000 na 24 rate. Proslog meseca su davali 100000 na 13 rata.

Ja sam podelio platu na dve banke (BPS i AIK) i uzeo sam tih 100000 din kredita. Posto imam kredit i u RF koji je sa dosta velikom kamatnom stopom, otplatio sam deo kredita sa tih 100000 din.

Edit: Sada vidim da daju 200000 na 24 rate. Proslog meseca su davali 100000 na 13 rata.

Ovo je sad već biznis plan:
Otvoriš online AIK start. Prebacis platu. Uzmes 5k. Uzmes 200k kredita i staviš to na avista štednju i za godinu dana si dobar još 10k. 😁

Uzmes 200k kredita i staviš to na avista štednju i za godinu dana si dobar još 10k. 😁
To ako ne vraćaš kredit, hahah, pa ti je osnovica sve vreme 200k. Ali zapravo se smanjuje svakog meseca, pa kamata ispadne negde između 7k i 8k.

Verovao ili ne, ljudi su radili ovakve stvari!
Drugar je ovako par godina uzimao otplacivao online kredite i skupio za ucesce stambenog kredita
Ako tako kažete, hahah, ali to su onda bili neki ogromni iznosi da bi moglo da se isplati, ne znam... Bilo je i ranije ovakvih ponuda, ali sve su mali iznosi.

Nazad
Vrh Dno