Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Ističe mi paket u MTS-u (Box4 Zlatni + Soko Max).

Zainteresovan sam za paket usluga mobilne telefonije i optičkog interneta.
Raspoložen sam da vidim ponude svih provajdera (MTS, Yettel, Orion i ostali) koji koji mogu objediniti ove usluge, ili pojedinačne ponude za optički internet i mobilni telefon.

Osnovni zahtevi ponude:
  • optički internet:
    • min. 1000/500 mb/s,
    • javna dinamička IP adresa,
  • mobilni paket:
    • neograničeni pozivi, SMS poruke i internet u Srbiji,
    • za Roaming dodatke ću se odlučiti naknadno.

Napomene:
  • u slučaju Yettela, korisnik sam YettelBank-e (ako pravi ikakvu razliku),
  • u slučaju MTS-a, moguće je objedinjenje paketa sa dodatna 2 mobilna broja i jednim Supernova Super PLAN 2 S paketom (na drugoj adresi).

Dva ugovora treba da se produže. Jedan je u a1 za mobilne usluge bez uređaja. Drugi je u mts-u box 4 optika. Molim vas za ponude. Hvala.

Zainteresovan sam za prenos broja iz Yettel-a u mts. Trenutno koristim Yettel Mobile L paket, a u mts-u bi mi najviše odgovarala 5ica L, ili BOX4 Beli, imajući u vidu da trenutno koristim BOX3 L.

Ugovor u Yettel-u ističe 30.06.2026, a za mts BOX3 L 24.03.2027.

Molim za najbolju ponudu. Hvala unapred.

Tražim ponudu agenta za A1 kućni net+tv.(5g)

Zdravo!

Istekao mi je postpaid ugovor za mobilnu telefoniju i trazim ponude.
Trenutno sam u MTS-u, ali svi operateri dolaze u obzir, prenos broja nije nikakav problem.
Ono sto mi je najbitnije u paketu jeste internet, sms i pozive mnogo manje koristim. Ugovor koji mi je istekao u MTS-u je bio odlican: modifikovana Zmaj tarifa sa dosta interneta. Trenutno mi za obnovu ugovora sa slicnim pogodnostima traze ogromnu mesecnu naknadu, sto mi nije prihvatljivo.

Molim vas da mi posaljete ponude. Hvala puno!

Istekao mi je ugovor u Yettel-u. Potrebna mi je ponuda za prenos broja u A1 (Neo 50 ili Neo Surf paketi) ili za ostanak u Yettel-u ( Yettel 30 paket).

Ističu mi dva broja u mts koji su na soko max tarifi. Jedan za dva messca drugi za tri. Mreža mi nije bitna, samo što bolja ponuda i prelazim. Hvala

Ako neko razmišlja o Yettel-u, današnja ponuda iz (upravo zvali). Kao novi korisnik, da pređem iz Telekoma :

Premium Net TV
6 meseci 50% popusta (2650din)
18 meseci cena Premium paketa po ceni Basic (4400din)

Tražim ponudu za postpaid ugovor na 24 meseca za tri broja, sa početkom od sredine jula. Paketi od 40+ Gb i 500+ minuta.

Interesuje me neka postpaid ponuda, nevezano za operatera. Trenutno imam pripejd broj kod A1 i oni su mi ponudili NEO Surf prvih godinu dana 50%, a posle toga puna cena. Da li neko ima bolju ponudu, prvenstveno mi treba neograničeni net?

Raskinuo sam ugovor sa mts-om tako da me interesuje ponuda od A1 I yettela sa puno interneta i neogranicenim porukama i minutima ,odgovaralo bi mi 50% popusta tokom cele Uo.Hvala.

A1 paket ističe 23.6. prešao bih u MTS pa mi je potreban broj nekog MTS akvizitera za BG reon.

Pozdrav,
Želeo bih da predjem sa Yettel-a na A1. Televizija i internet a najverovatnije i dva postpaid mobilna telefonska ugovora. Trebala bi mi ponuda A1 agenta. Hvala

Nazad
Vrh Dno