Šta je novo?

Payoneer - informacije i iskustva

Od 2018. koristim Payoneer i pošto sam ga dobio od Airbnba nisam nikada plaćao održavanje računa od 30 eura.
Danas su mi skinuli 28.32 eura sa EUR računa koji nikada nisam koristio (koristim samo USD), prebacili sami sredstva sa USD na EUR.
Zna li neko o čemu se radi?

EDIT: izgleda da se radi o neaktivnosti računa
To je godisnje odrzavanje za Payoneer naloge koji prime ispod 2000 USD godisnje.

Detaljnije ovde:

Je l' još neko dobio ovaj mejl?
"We want to let you know that, due to new requirements from our banking partners, your USD receiving accounts ending in xxxxxx9 will be closed on Monday, May 4 2026.
What it means for you:
You will no longer be able to receive new payments to those USD receiving accounts.

Any existing funds will remain in your Payoneer balance. In addition, all other services in your account will continue working as usual.
What you need to do:
Please advise your payers not to send any payments to the closed USD receiving account, as those payments will be automatically declined. 
To avoid delays or missing payments, we recommend removing any links between your marketplace and the closed account as soon as possible.

We know this kind of change can be frustrating, and we’re here if you need support. "

Da li je neko sa srpskom Payo MC podizao evre u Španiji ili Grčkoj?
Uskoro putujem na obe destinacije.
Bankomat koje banke biste preporučili - da ima malu proviziju?

Je l' još neko dobio ovaj mejl?
"We want to let you know that, due to new requirements from our banking partners, your USD receiving accounts ending in xxxxxx9 will be closed on Monday, May 4 2026.
What it means for you:
You will no longer be able to receive new payments to those USD receiving accounts.

Any existing funds will remain in your Payoneer balance. In addition, all other services in your account will continue working as usual.
What you need to do:
Please advise your payers not to send any payments to the closed USD receiving account, as those payments will be automatically declined. 
To avoid delays or missing payments, we recommend removing any links between your marketplace and the closed account as soon as possible.

We know this kind of change can be frustrating, and we’re here if you need support. "
Hm, meni došlo vreme da naručim novu karticu.
Kad ono nema više USD, samo euri ili funte.
Pošto uplate primam samo od airbnb-a dupla konverzija mi se smeši.

@filipos
Probaću ali izgleda da su od maja za tržište Srbije ukinuli dolare.
Videću šta će da mi kažu.

Poslednja izmena:
Burazer skoro dobio USD karticu, baš ću da ga pitam, pa javljam

@filipos
Probaću ali izgleda da su od maja za tržište Srbije ukinuli dolare.
Videću šta će da mi kažu.
Mail koji si citirao od clana Flix nisam dobio. Imam kod Payoneer i EUR i USD karticu. Nikakvo obavestenje tog tipa nisam dobio ni na mail ni na nalogu.

2020. godine mi je istekla kartica i bukvalno mi je nestala opcija da porucim novu karticu. mogao sam da porucim sve druge ali USD nikako. Tek posle kontaktiranja podrske (live agent, ne AI bot), poslata mi je nova kartica. Posle nje sam porucio novu 2023. najnormalnije bez ikakvih problema koju i sad koristim, a istice 10/26. Videcu tada sta ce biti.

Nisam ni ja dobio taj mail.
Od 2018. koristim payoneer. Citirao sam ga jer se podudario sa ukidanjem usd prvi put kod mene.
Ujutru ću poslati mail korisničkom servisu pa ću videti šta će mi odgovoriti.

@filipos
Kontaktirao sam podršku medjutim kao sa AI da pričam.
Ja im tražim usd karticu a on mi odgovara sa generičkim šablonom koji šalju svima kojima ističe kartica.
Poslao sam ponovo poruku sad čekam odgovor evo već drugi dan ništa.

Evo šta sam napisao i šta su mi odgovorili:
16239.webp

16241.webp

Prilozi

• 16241.webp
    16241.webp
    47 KB · Pregleda: 3
Poslednja izmena:
Negde na dnu mejla piše ovo: This automatic reply didn't answer your question? Reply to this message and we will be happy to assist you. Kad to uradiš, pročitaće živ čovek tvoj mejl i rešićeš problem. 😀

Uradio sam to, sad čekam odgovor ali prošlo je već 48h.
Verovatno živom čoveku treba mnogo više vremena za odgovor nego AI.

Nazad
Vrh Dno