Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Hrvati sad već tradicionalno kroz penale do polufinala 😁

Verovao ili ne postoje bitnije stvari od fudbala.
Pored tolikih televizija ne moraju sve da prenose sve utakmice.
Ja slabo pratim fudbal ali RTS plaćamo svi mi (hteli ili ne) a interesovanja za prvenstvo ne fali.

Pa ako ti placas onda samo prema tebi da kroje program 😉
Mislim i ja placam pa ni jedna kultirna emisija a ni tamo interesovanja ne fali.
Uostalom, koliko para, toliko muzike - procitaj koliko kostaju prava na prenos sa ovog prvenstva pre nego sto ponovo zakukas na svoja prava za 350 din mesecno.

Ja slabo pratim fudbal ali RTS plaćamo svi mi (hteli ili ne) a interesovanja za prvenstvo ne fali.
Teska sramota i bruka.

Dno dna.

Inace ako ne bude ijednog iznenadjenja u grupi, bar neki senzacionalni remi, vratiti na 32 ekipe jer ovo nije realno sta uradise. Jos razmatraju da pojacaju na sledecim. Previse utakmica, bez potrebe.

Jeste senzacija i lepo je da osete ljudi iz Kurasaoa kako to izgleda ali opet.

Teska sramota i bruka.

Dno dna.

Inace ako ne bude ijednog iznenadjenja u grupi, bar neki senzacionalni remi, vratiti na 32 ekipe jer ovo nije realno sta uradise. Jos razmatraju da pojacaju na sledecim. Previse utakmica, bez potrebe.

Jeste senzacija i lepo je da osete ljudi iz Kurasaoa kako to izgleda ali opet.
Vidiš da idu na to da nekako i mi dospemo na to prvenstvo ali nisam siguran ni da bi nas format da 64 ekipe odveo na isto, dok bi sa 128 učesnika već imali kakve-takve šanse da se plasiramo.

nije tema o reprezentaciji 🇷🇸 niti o bilo kojoj drugoj koja ne učestvuje na ovom svetskom prvenstvu u ⚽. hvala na razumevanju

Ne znam zašto, navijaću za Argentinu i Španiju.

World Cup Kiss GIF

Podigla se kontroverza oko FIFA oficijelnog soundtrack-a za World cup (nema jedna pesma nego ceo album) gde se ljudima bas nije svidela prva pesma sa albuma po imenu "Lighter" jer zvuci kao reklama za neku sminku a ne kao pesma za Svetsko prvenstvo

Posle kriticno lose reakcije fanova FIFA izlvaci Shakiru sa tavana ali i taj potez samo delimicno gasi vatru

U medjuvremenu Portugal:

🤪

Nazad
Vrh Dno