Ovo je tacno , ranije bilo ok Dahua Imou sad kao da ratujumana:
Za imou kamere mora se uzeti imou NVR da bi imao punu funkcionalnost.
Dahua dvr nemogu da dodam u Imou aplikaciju na telefonu , ranije to radilo sada ne
Ovo je tacno , ranije bilo ok Dahua Imou sad kao da ratujumana:
Za imou kamere mora se uzeti imou NVR da bi imao punu funkcionalnost.
Probao sam da je očistim ali i dalje ima isti problemPrljava je 99%

Nikako ne razumem koji je razlog da neko kupi no name kameru
Ja uzo polovan na KP evo godinu dana i radiGde uzimate HDD za nvr? A da nisu preskupi.
Ista situacija kod i mene. Samo što je kod mene samo godinu dana (za sada).Jel vam hdd snima non stop ili samo na pokret? Moj snima 24/7, bilo je kao namestiću kasnije i od tada prošlo 7 godina. 😆
Takođe i kod mene u NVR-u dva WD101PURP diska od po 10TB na koje se snima 24/7... samo što sam ja to podesio s namerom! 😉Jel vam hdd snima non stop ili samo na pokret? Moj snima 24/7, bilo je kao namestiću kasnije i od tada prošlo 7 godina. 😆
NVR mozes i sakriti, a mozes ga izmestiti kod komsije. Za licne potrebe su sve vise u upotrebi kamere sa sd memorijama, a mnoge mogu da salju i slike sa alarma na mail, sto je dosta zgodna opcija. Sve zavisi od maste i koliko dugo ti je potrebno da cuvas snimke. Meni se najefikasnijom pokazala jedna jeftina skrivena pinhole kamera koja radi na pokret i koju niko i ne primecuje.Jel ima neko da ima podešenu sekundarnu lokaciju za video snimke? super je NVR dok lopovi ne uzmu i njega 🙂
Tu TPU preuzme dobar deo posla. Mada mislim da ni njemu ne bi trebalo da je do CPU zauzeca. Moralo bi da radi.Verujem da je tu problem,kao što si verovatno pročitao nikako se ne preporučuje za stalno korišćenje.Pretpostavljam da je u tim trenucima zauzeće cpu preveliko pa ne uspe da odradi detekciju.Meni je na i5 6400 i Google TPU,nemam tih problema,bar da sam provalio.
Šta te zeza da ne možeš da namestiš gpu?
Meni je neko kratko vreme bio na i3 10110u i odlično je radio.
Pretpostavljam da je sve oko detekcija podešeno kako treba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari