Da, znam da podrzava, ali mislio sam na pravi 5g bez ogranicenja brzina. Mozda jedino ovi čisto internet paketi imaju full brzine, ali nemaš ništa drugo u paketu.Kod Yettela čini mi se da svaki pri pejd paket podržava 5G.
Bas na ovoj strani imas sitna slova: https://www.yettel.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/pripejd/esim-paketi
“5G brzine su dostupne kada si na lokaciji koja je pokrivena 5G mrežom.”
A opet su svuda brzine cap-ovane na 50 Mbit/s.
Zasto je toliko loše SNR tamo? Ja pratim samo od juče SNR, kad pisao ovo ta toliko nje loše . Ovde kod mene generalno iznad 0, u sobu, ako idem napolje onda još bolje.Gemini kaže, loš SNR je kao kada si na koncertu gde pevač peva normalno ali ljudi oko tebe ti urlaju u uši i ti ništa ne čuješ 🤣
Pogledajte prilog 541983
4G 800+1800+2100 50 mhz BW
Pa maksimum koji 4G pruža jeste LTE 800, 1800, 2100, 2600, i ta kombinacija frekvencija može da izvlači i preko 300mb/s. Oni u mom mestu imaju samo LTE 800+1800, što mi daje 60-80mb/s. Što znači da sa Yettelom ne mogu da dobijem ni četvrtinu 4g kapaciteta, da ne pričam o 5g...@Novatech: na šta tačno misliš kad kažeš da Yettel ima "zastarelu opremu"?
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari