Šta je novo?

Prodavnice tehničke opreme u Srbiji - loša iskustva

ne mogu da editujem post, u pitanju je vesela korpa online shop

Ko su sad pa ti!? Ljudi zašto se jednom ne pre kupovine ne zapita te da li je vredno radi neke verovatno minorne uštede kupovati kod nekih takvih prodavaca i kasnije zbog takve odluke imati brdo problema - a to se redovno dešava!?

Znate koliko ima tih "shopova", te Mango, te Papaja, te Giga, Miga, Pametna kupovina... svi rade po istom principu uvaljivanja loše kineske robe po 5x višim cenama nego na Temuu/AE...

sta je problem sto ima toliko tih "shopova"? jel oni rade nesto nelegalno? uvezli su gomilu proizvoda iz Kine kao i mnogi drugi i prodaju ovde po ceni kojoj su ljudi spremni da plate, daju fiskalni racun. kvalitet je ocekivan. uopste mi nije jasno zasto se to dovodi u pitanje.
Ja podrzavam, pogotovo kao neko ko se bavio dropshippingom na eBay-u i Amazonu.
PS. Verovatno bi kupio Ingco(vec imam par baterija) ili neki poznatiji brand/proizvod da znam da radi to sto meni treba.
Bas zato sto se problemi redovno desavaju s Temu/AE i oko povrata i zezanja, ovde si zasticeniji zar ne?

pa ako propadnu za vreme garantnog roka ne znam kako si zasticeniji. Temu nece propasti za 2 godine.

na temu imas povrat u roku od 60 ili 90dana tako nesto, posle toga mozes da se slikas. ocemo da se vratimo na temu(pun intended)?

Te manje "prodavnice", često jedna ili 2 osobe i polu legalni, pronalaze i prodaju predmete koje veliki i ozbiljni prodavci ne žele jer ne prave puno para na njima. Isplati se reskir za male pare, sigurno ne TV ili frižder itd.

Nazad
Vrh Dno