component
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.06.2012
- Poena
- 415
Zašto "naravno"? I zašto bi otkazao? Možeš kasnije da povećaš ako ti ne bude bilo dovoljno.Naravno da sam otkazao zahtev.
Zašto "naravno"? I zašto bi otkazao? Možeš kasnije da povećaš ako ti ne bude bilo dovoljno.Naravno da sam otkazao zahtev.
Tako sam i mislio. Pitao sam i chat juče rekli su mi u mom slučaju da će mi stići u aplikaciji da odaberemo osnov priliva neće trebati ništa drugo ali eto samo su legle. Više me nervira što nije bilo obavještenja o prilivu.Yettel to detaljno objašnjava na ovoj stranici. Navode da dokumentaciju treba dostaviti ako je propisana. Međutim, ništa ne treba za priliv od drugih fizičkih lica do 10k evra (to je isto objašnjeno na stranici), tako da zaključujem da nema šta da im dostavljaš. Postoji izjava o prilivu, ali ona nije dokument (poput ugovora, vize i sličnog), više služi da puste/odobre SWIFT uplatu, kako je ranije bilo, pa ne verujem da ima potrebe da im je šalješ. Svakako, možeš ih u krajnjem slučaju pitati preko četa, na kom se brzo javljaju.
Ako se ne varam, u Globaltelu si. Danas imaju neke opšte smetnje, a vidim da se pre neki minut požalio još jedan član upravo na temi o Globaltelu.SMS ne stiže
Nema veze sa update-om iOS-a nego sa update-om same Yettel aplikacije. Jer ja nisam update-ovao iOS nego samo Yettel app i opet me je izlogovalo.Ako si na iOS, meni je to uradio update na 26.5.1 i nije jedina aplikacija koja se izlogovala.
Uspela mi je ponovna aktivacija juče doduše i stiglo mi obaveštenje kao da sam aktivirao na novom telefonu.
Meni je proradilo oko 11. Globaltel + Yettel banka ubitačan miks 😂Ako se ne varam, u Globaltelu si. Danas imaju neke opšte smetnje, a vidim da se pre neki minut požalio još jedan član upravo na temi o Globaltelu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari