Šta je novo?

Tomb Raider: Legacy of Atlantis

mare037

Slavan
Učlanjen(a)
26.05.2011
Poena
455
Moja oprema  
Monitor
Hisense 55U7QF
Ostale periferije
PS5 Slim Digital Edi
Tablet
iPad Pro 11" M2
Mobilni telefon
iPhone 16 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 5 44mm
Steam
PSN: mare037
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Eroq4Yl.png

Kako stvari stoje iz leak-ovanog videa koji je Amazon skinuo pred TGA Show, novi TR je remake originalnog dela kojim će naredne godine proslaviti 30 godina od izlaska. U njemu se vide nivoi iz poznatog originala, kao i čuveni T-Rex.

It appears that details about the return of Lara Croft have leaked ahead of tonight’s reported reveal at The Game Awards. Earlier this week, various Tomb Raider-related social media accounts sent out hints that the lady of Croft Manor was preparing to embark upon her latest expedition, while clues about a new game in the 30-year series also showed up on a Fortnite island dedicated to the TGA event. Now, various accounts have let slip what could be the name, cover art, and some extremely blurry footage of the game in motion. And it seems to suggest a remake of the very first Tomb Raider.

Platforme: PC, PS5, Xbox Series X|S

Takođe nakon ovog dela dolazi i najava naredne igre za 2027-u, Tomb Raider: Catalyst koja se odvija u državama Severne Indije.

Evo i najave

Znam na to sam i mislio. Nadovezao sam se na poslednju rečenicu iz prvog posta. Eto ispade kad zabuna 🙂

Sa ovih screenshotova najvise me podseca na Anniversary.

Iskreno, dosta dobro izgleda. Steta sto je odlozena za sledecu godinu, ali s' obzirom sta sve uskoro izlazi, mozda je tako i bolje.

Sa ovih screenshotova najvise me podseca na Anniversary
Anniversary je bila moderna obrada originalnog Tomb Raidera, A LoA je još modernija obrada prve, originalne igre. Svi likovi su tu, počev od Natle preko Larsona koji se mogu videti u trejleru. I, naravno, T Rex i velosiraptori koji su bili, takođe, samo u originalnoj igri iz 1996.

Nazad
Vrh Dno