Piši sa naloga preko psn-a.Pisao sam supportu na twitteru, ali od toga realno mala vajda.
Probao sam, ali me chatbot ne prebacuje da pricam sa ljudima nikakoPiši sa naloga preko psn-a.
Ovo ******Šta je mali kupio?

Mora da te pusti, prvo smaraju botovi posle te prebaci na pravu osobu.Probao sam, ali me chatbot ne prebacuje da pricam sa ljudima nikako
Radno vreme je problem, ali evo sad sam pisao opet i uspeo 🙂Mora da te pusti, prvo smaraju botovi posle te prebaci na pravu osobu.
@shomiNBGD 2step stavi za svaki slučaj i podesi da traži pass za svaku kupovinu.
Hakovace te ovaj mali iz Indije, samo je pitanje vremena 😄Oba klinca imaju svoje profile, moja kartica je kod starijeg (mlađi je usvojen iz Indije) podešen password check-out tako da nema zime, dok ne provale šifru 🤣
Mada ne uzimaju bez dozvole, za sad.
Sa švalerkombudi obazriv kad su deca u pitanju, budi obazriv kad je zena u pitanju, budi obazriv kad su lopovi u pitanju, budi obazriv kad su hakeri u putanju... pa kad da se opustim???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari