Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Fejk lista ko kuća. Svake godine tako neko baci buvu pa se određena masa na internetu isprima i krene da diže hajp...

Klinac je uspeo da mi potrosi 50usd iz walleta i poludeo sam.
Imao sam postavljeno ono da trazi password prilikom checkouta bas da mi ne bi skinuo slucajno pare, medjutim kada sam ukljucio passkey to se ocigledno sjebalo.

1780416792103.webp

Na telefonu jesam dobio notifikaciju iz PS app ali nisam pritisnuo allow nego je ono na soniju vrtelo i vrtelo i vrtelo i na kraju skinulo pare, sto ne bi trebalo da je tako....

Pisao sam supportu na twitteru, ali od toga realno mala vajda.

Trebalo bi da može refund ako nisi započeo download toga što je kupljeno.
Ako su ipak vbucks/robux ili nešto tako slično, onda ne znam kako funkcioniše refund.

Mora da te pusti, prvo smaraju botovi posle te prebaci na pravu osobu.
Radno vreme je problem, ali evo sad sam pisao opet i uspeo 🙂

Hi Milos,

Thank you for contacting PlayStation Support.

After investigating your request, we have identified that the content you have requested a refund for does not qualify under our Cancellation Policy. However, given the circumstances of your request, as a one-time gesture of goodwill, we have provided a refund for the purchases in the amount of USD 40.99.

Pisao sam mu, kaze typo je i vratice mi 49.99 a ne 40.99 😀

Kako je zaobisao verifikaciju ne zna da mi objasni, tako da cu ja da skinem passkey i vratim se na staro dobro kucanje passworda

To je dobar savjet ko ima djecu da nema sacuvanu karticu. Srecom moja djeca,nadju nesto na YT sto im se svidja,ne diraju Store PS,pa onda kazu jel skupo?🤣🤣
Treba biti obazriv ko ima djecu i pristup pri kupovini

Oba klinca imaju svoje profile, moja kartica je kod starijeg (mlađi je usvojen iz Indije) podešen password check-out tako da nema zime, dok ne provale šifru 🤣
Mada ne uzimaju bez dozvole, za sad.

budi obazriv kad su deca u pitanju, budi obazriv kad je zena u pitanju, budi obazriv kad su lopovi u pitanju, budi obazriv kad su hakeri u putanju... pa kad da se opustim???

Još nekih sat vremena do početka

GoW Laufey možda bude i crossgen PS6 naslov što je taman dovoljno vremena da se finansijski oporavim od ovog septembra koji je prepun!

Pogledao malo ovaj State of play i uz par naslova van PS studio koji deluju ok, na ne mogu da verujem šta oni prave od God of War, posle onog užasa od priče u Ragnarok nastavljaju isto i još gore, žensko da bude glavni lik u God of War igri, ma daj, ovo šarenilo kao neki Disney crtać jezivo.
Baš čudno što Sony svake godine pada prodaja first party igara kad uopšte ne slušaju svoju kupce.

Bogami gospodza got the moves. Iako sma posle Ragnaroka bio u fazonu dosta sam od GoW video ovo bi moglo biti zabavno. Samo da nije besomučni grind jedno te isto

Evo i recap koga mrzi da gleda sve

Ima par zanimljivih, tu je i prequel Dave the Divera Bancho Chef

Poslednja izmena:
Od svih igara koje su prikazali meni je licno najvise paznje privukao Wolverine. Sve ostalo manje vise. Mozda mogu reci da su GoW i Until Dawn 2 isto donekle zagolicali interesovanje ali nista previse posebno za sad jer su idalje na dugackom stapu sto se release-a tice. Wolverine je igra koju sam pratio od kad su je objavili prvi put tako da me je to najvise i interesovalo. Sad samo ostaje da sacekam da se pojavi u radnjama da mogu da nabavim fizicko izdanje (disk) kad izadje.

Aaaaaaand da se javim i ja za drift, konzola uzeta pre 3-4 godine i gamepad je počeo da driftuje 🙁
Doduše, ovo je zamenski gamepad, pošto je prvobitni imao neki ******ski problem.

Crni dualsense i dalje baš lepo drži.

Mislim da ću da ga šaljem da se neko drugi *****ava, nemam ja prste za to😅

To me podseti, pre mesec dana dugme počelo da zaglavljuje kad se pritisne pod određenim uglom. Kontroler došao uz pro konzolu, star 6 meseci.

Stari šljaka od '21. bez problema.

Nazad
Vrh Dno