Šta je novo?

Veš mašine

Jeste da sam tekao da ne bi Hisense, ali da li neko ima iskustva sa ovim prikrivenim Hisensom ?

WNHA74SASEU​

Jako mi odgovara sto je slim a ima i inverter...
Nemoj hisense, kinezi ih prave i nista nisu dobre. Moja stanarka kupila hisense, zena sama zivi, otisli lezajevi bubnja za nepune dve godine, dok ja imam gorenje pravljena u Sloveniji, i jos par njih oko mene u porodici, niko nikakav problem. Odlicne za svaku preporuku gorenje, hisense ne.

Nemoj hisense, kinezi ih prave i nista nisu dobre. Moja stanarka kupila hisense, zena sama zivi, otisli lezajevi bubnja za nepune dve godine, dok ja imam gorenje pravljena u Sloveniji, i jos par njih oko mene u porodici, niko nikakav problem. Odlicne za svaku preporuku gorenje, hisense ne.
Svaka gorenje koja u nazivu ima slovo H je kinez, da znas.

Uzeo bih novu ves masinu u tehnomaniji sa ovom MTS akcijom na rate pa me zanima sta je najbolja kupovina? Na prvu loptu bih uzeo Bosch, LG ili Samsung. Koliko je pametno uzimati masinu za pranje+susenje vesa i da li mozda ici na tu opciju (iako sumnjam da nesto hibridno moze da valja).

Uzeo bih novu ves masinu u tehnomaniji sa ovom MTS akcijom na rate pa me zanima sta je najbolja kupovina? Na prvu loptu bih uzeo Bosch, LG ili Samsung. Koliko je pametno uzimati masinu za pranje+susenje vesa i da li mozda ici na tu opciju (iako sumnjam da nesto hibridno moze da valja).
A zašto da ne, uzeli smo posle 12 god. korišćenja Hotpoint Aristonke (kombinovane) koja je već na izdisaju bez ijednog kvara LG isto kombinovanu i evo više od pola godine radi kao sat. Tačno da nema mnogo opcija sušenja ali uvek se nešto ukombinuje tako da nemam zamerki a ni supruga. Kada je ona zadovoljna onda je Ok.

Dva uredjaja je uvek bolje odvojeno.

To i ja nesto cenim jer ne verujem u hibride, a kakave sam srece sa kvarovima verovatno bi vise bila u servisu.. Mada kolega sboban ima pozitivno iskustvo.

Jel moze par preporuka onda za samo masinu posto kombinovanih opcija ima tacno 1.

Bosch WGJ244A2BY
Bosch WGG244F3BY
Bosch WGG244Z2BY
Bosch WAN2826NBY

Gorenje WNS 94 A1TWIFI

LG F4WR509SWW

Samsung WW80CGC04DABLE

To su neke skuplje od 7-8-9kg jer mi ne treba vise.

Dva uredjaja je uvek bolje odvojeno.
To je tačno ali kada si ograničen sa prostorom a nameće se tako koji je izbor, stambena zgrada bez terase a kupatilo klasika....bar u mom slučaju. Ali eto imam neke sreće pa sa belom tehnikom nemam problem osim sa prvom sudo mašinom tipa Whirlpool koja je dva puta menjana jer nisu mogli otkloniti kvar i na kraju vratili novac pa je uleteo Beko koja i dan danas evo 9_a godina radi.

Nazad
Vrh Dno