Mikica86
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.12.2009
- Poena
- 310
Pa ovo je Gorenje, samo po H u oznaci (WNHA74SASEU) znam da je prikriveni Hisense...Nemam iskustva sa njihovim masinama.
Pa ovo je Gorenje, samo po H u oznaci (WNHA74SASEU) znam da je prikriveni Hisense...Nemam iskustva sa njihovim masinama.
Nemoj hisense, kinezi ih prave i nista nisu dobre. Moja stanarka kupila hisense, zena sama zivi, otisli lezajevi bubnja za nepune dve godine, dok ja imam gorenje pravljena u Sloveniji, i jos par njih oko mene u porodici, niko nikakav problem. Odlicne za svaku preporuku gorenje, hisense ne.Jeste da sam tekao da ne bi Hisense, ali da li neko ima iskustva sa ovim prikrivenim Hisensom ?
WNHA74SASEU
Jako mi odgovara sto je slim a ima i inverter...
Svaka gorenje koja u nazivu ima slovo H je kinez, da znas.Nemoj hisense, kinezi ih prave i nista nisu dobre. Moja stanarka kupila hisense, zena sama zivi, otisli lezajevi bubnja za nepune dve godine, dok ja imam gorenje pravljena u Sloveniji, i jos par njih oko mene u porodici, niko nikakav problem. Odlicne za svaku preporuku gorenje, hisense ne.
A zašto da ne, uzeli smo posle 12 god. korišćenja Hotpoint Aristonke (kombinovane) koja je već na izdisaju bez ijednog kvara LG isto kombinovanu i evo više od pola godine radi kao sat. Tačno da nema mnogo opcija sušenja ali uvek se nešto ukombinuje tako da nemam zamerki a ni supruga. Kada je ona zadovoljna onda je Ok.Uzeo bih novu ves masinu u tehnomaniji sa ovom MTS akcijom na rate pa me zanima sta je najbolja kupovina? Na prvu loptu bih uzeo Bosch, LG ili Samsung. Koliko je pametno uzimati masinu za pranje+susenje vesa i da li mozda ici na tu opciju (iako sumnjam da nesto hibridno moze da valja).
Dva uredjaja je uvek bolje odvojeno.Uzeo bih novu ves masinu u tehnomaniji sa ovom MTS akcijom na rate pa me zanima sta je najbolja kupovina? Na prvu loptu bih uzeo Bosch, LG ili Samsung. Koliko je pametno uzimati masinu za pranje+susenje vesa i da li mozda ici na tu opciju (iako sumnjam da nesto hibridno moze da valja).
To je tačno ali kada si ograničen sa prostorom a nameće se tako koji je izbor, stambena zgrada bez terase a kupatilo klasika....bar u mom slučaju. Ali eto imam neke sreće pa sa belom tehnikom nemam problem osim sa prvom sudo mašinom tipa Whirlpool koja je dva puta menjana jer nisu mogli otkloniti kvar i na kraju vratili novac pa je uleteo Beko koja i dan danas evo 9_a godina radi.Dva uredjaja je uvek bolje odvojeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari