Šta znam, ja sam nedavno kupio Candy CS4 1072DE/1-S i za sad mi se čini sasvim ok za 260 evra. Korisnici su joj dali 4,6 zvezdica ocenu, a samo troje njih je navelo neke ozbiljne probleme sa radom mašine, uglavnom se samo žale na neke manje važne stvari, recimo da je bučnija. Sad, ko ima veliku porodicu, pa pali mašinu skoro svaki dan, to mu verovatno ide na živce, ali ovakva mala mašina je super za garsonjere ili vikendice gde neće mnogo raditi. Najbitnije meni je da pere lepo i da se ne kvari.
Sad, prodaju se ovde i neke United mašine, u pitanju je grčki rebrand mašina azijskih OEM proizvođača. Bar na papiru, ove mašine deluju fenomenalno, za 230-250 evra dobiješ paru, A energetsku klasu, 30 decibela centrifugu, all singing all dancing. E sad, kakva je situacija sa njihovim servisiranjem, dostupnošću delova, pouzdanošću... 🤔 Nekoliko modela i imaju poneku ocenu korisnika koji su načelno zadovoljni. Na žalost, oni najbolji modeli su izgleda i najnoviji, tako da skoro i da nemaju ocena.Tako da se nisam usudio da uzmem United, ovaj Candy je makar vrlo popularan model, ima to prednosti.