Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Znači, ništa od 5g za veterane??? Da li je to sigurno? Je l' neko imao 5g na mts-u na ranijoj tarifi, pa je nakon prelaska na boračku izgubio 5g?
Pozovite korisnički servis ili im napišite email s vašim upitom ( pitanjem ). Neka se neko raspita da li za veterane/borce nema 5G mreže a možda i VoLTE?

Sačekao sam baš poslednji dan ugovorene obaveze pošto mi je lik u poslovnici pre 10ak dana rekao da je bolje tako nego da mi ne znam šta naplate, a juče, u drugoj poslovnici su mi rekli da može do 3 meseca ranije.

Uzeo sam najveći paket sa 50gb. Sa računom na mejl ispadne nešto manje od hiljadarke mesečno. Neka vajda od mog planinarenja... popust na Infostanu koji je nekada bio 50% sad je izgubio svaki smisao.

Inače, tačno je, mogu tri broja na jednog korisnika (ali za ta dva dodatna moram da čekam ta tri meseca pred kraj ili istek).

Valjda neće skoro da prodaju MTS 😆
Damas sam proverio u MTS poslovnici i rečeno mi je da za borce važe isti uslovi kao i za pripadnike MO i VS:

"Сваки Корисник има право да уговори највише 3 (три) пакета са посебном Postpaid тарифом за Министарство одбране и Војску Србије од четири понуђене тарифе, са правом да раскине претходни уговор са ,,Телеком Србија”, без накнаде, и потпише нови уговор са посебним Postpaid тарифама за Кориснике."

https://www.mod.gov.rs/multimedia/dodaci/informacija_telekom_srbija_1749033196.pdf

Znaci treba da podnesem zahtev ili kako te će funkcioniše? Pa da se nadam da ce se smilovati za nešto
Pa da,moras otici kod drugog operatera da podneses zahtev,A1 najbolje. Racunaj i na opciju da te samo puste,retko se desava ali se desava. Tako bi trebao dobiti 50% na 2g od Mts-a,to je realistican ishod.

Znači, ništa od 5g za veterane??? Da li je to sigurno? Je l' neko imao 5g na mts-u na ranijoj tarifi, pa je nakon prelaska na boračku izgubio 5g?
Zvala sam da mi puste 5G jer mi je fon 5G,ne moze,proveravali i eto....kaze da je za tu tarifu samo 4G...VOLTe mi radi savrseno

25541.webp

Ma haaajte molim vas...
(ovo je bilo samo da probam, odmah posle SS prebacio na LTE)

Poslednja izmena:
Ako A1 pusta na pripejdu, ne vidim (opravdan) razlog da ovi ne puste na postpejdu ali Srbija...

Pozovite korisnički servis ili im napišite email s vašim upitom ( pitanjem ). Neka se neko raspita da li za veterane/borce nema 5G mreže a možda i VoLTE?
Napisao sam im mejl. Da mi zvanično potvrde, ima li ili nema 5g za veterane, na tim njihovim "posebnim" SRBIJA Omorila tarifama za vojsku i veterane.

Samo da se nadovežem. Prešao iz A1 na Omorika 50, na osnovu boračke potvrde iz opštine. I odmah se pokajao, 5G bez, VoLTE bez, NetBoost aktiviran automatski - ne treba mi. Ništa da se podesi iz aplikacije, mora da se zove kor. servis ili da se u isti ide. Bukvalno s konja na magarca. I još sam potpisao na 24 meseci a mogao sam na 12.
Meni su na Omorika 5 upalili VoLTE i 5G na moj zahtev bez naplate a net limit iskljucili, ali ne moze iz aplikacije

Da li se, kod prelaska sa "normalne" mts postpejd tarife na vojno/boračku tarifu, menja i sim kartica, tj.da li se dobija nova? Ili ostaje stara?

Zna li neko sta sve ima i da li uopste ima nesto od dodataka u Omorika Srb tarifama za borce, npr da li ima neograniceno internet za drustvene mreze kao u 5ica tarifama i starim omorika tarifama.

A šta je automatski uključeno u tim Omorika SRB tarifama? Net limit ili Net boost? Koja je brzina interneta u oba dodatka, a koje su cene?

Ima dodataka. Automatski je uključena usluga Net BOOST.
Screenshot_20260531_130445_Moj mts.webp

Koja je brzina tog automatski uključenog Net boost-a? Ima li ikakvu upotrebljivu vrednost, ili je tipa 1mbitps?

Može i preko mojmts, da se kontaktira Mila i da se traži chat sa agentom, kažete mu da uključi 5G za taj i taj broj i završeno.

Ne prave to pitanje, ali limit dokle može da se pazari nije isti za sve i određen je verovatno preko kreditnog biroa za šta je ustvari potrebna LK tj. matični broj
Onda se uzima roba i potpisuje ugovor o otplati na 24 rate, a rate se plaćaju preko MTS računa
Da se razumemo ovo je ugovor o otplati i nema nikakve veze sa ugovorom u MTS-u
Zna li se mogu li nezaposleni kupiti na te rate? Ako se gleda kao dodarna oprema trebalo bi da moze?

Nazad
Vrh Dno