To važi dok imaš uslugu u MTS-uNama su rekli u Mts da se placa zbirno celokupan iznos
Kada je ugasiš kako si naveo onda obračunavaju samo rate za robu iz Tehnomanije
To važi dok imaš uslugu u MTS-uNama su rekli u Mts da se placa zbirno celokupan iznos
Da u celokupnom iznosu onoliko koliko je ostalo a ne na rate kao do tog trenutka npr prebacaja broja u drugu mrezuTo važi dok imaš uslugu u MTS-u
Kada je ugasiš kako si naveo onda obračunavaju samo rate za robu iz Tehnomanije
Vrv od skora, i kod mene stoji da je neograniceno a imam 700gb mesecno u paketu 5ica L.Od kada je u aplikaciji mts promenjeno pa mi pise da je internet neogranicen. Do sad je bilo u GB naznaceno koliko je potroseno od paketa. 5ica L
Zato sto ti je u Soko lite ukljucen mtel30 dodatak ili kako se vec zove, te samim tim imas neograniceno u Mtel mrezi.Ne znam koja je tarifa kod tebe.
Meni na Soko lite tarifi do sad nikad nije skidao one GB za ZB ako je vezan na MTL(MTS).Regularno koristio dosta .Bukvalno bilo kao da sam u SRB
Jedino gde sam primetio u Makedoniji .Trosio je GB za ZB
Jel to Omorika M/5ica M posto ima 4Gb za eu? Ako jeste Omorika/5ica i ako je ukljucen net boost ima neogranicen internet u cg i posle potrosenog za zonu 0, iz mog iskustva se cak ni ne smanjuje brzina vec ostaje maksimalna@Miki919
Ma znam da je najbolje ručno biranje ali osoba kojoj to treba nema pojma kako se to radi, a sa druge strane mnogo interneta troši tako da joj ovaj standardni roming u paketu zona 0 neće biti dovoljan za 15 dana. Jedva ću joj objasniti kako da kupi dodatak kroz aplikaciju.
Za slučajno kačenje na HR mrežu je valjda dovoljno 4gb koje ima u paketu za eu roming
Pa bolje ukljuci na mesec dana 150 dinara pa posle deaktiviras nego mtel dodatak koji je skuplji@LFShadow0
Da u pitanju je omorikaM, ali nema netboost, to sam joj odmah isključio još pre godinu dana kad je sklopila ugovor
Da znam,nego sam njemu rekao ,pitao koja je tarifa .Dal tog dodatka ima na tom brojuZato sto ti je u Soko lite ukljucen mtel30 dodatak ili kako se vec zove, te samim tim imas neograniceno u Mtel mrezi.

Radice , ja koristim skoro 5.meseci. meni ne sim u 4G telefonu koji sluzi kao ruter. Drugi esim mi je u telefonu. Sms stize samo na prvom broju ( sim kartica). Sve sljaka ful i kako treba za sada.Pogledajte prilog 541045
Koji moroni rade u ovom MTS da neveruješ. Postavim pitanje preko mejla da mi pismeno odgovore, jok traže broj telefona, dam broj telefona javi se neka teta kaže nemogu sve tri kartice u mobilnim telefonima, mora mobilni telefon, tablet i pametni sat. Piam preko fejsbuka ovi odvale (neznam dal je muško ili žensko) odgovor opet ništa neznam. Šta reći. Pomagajte ako neko zna iz prakse da ne kupujem 5icu L ako mi neće raditi to što mi treba. Fizička u ruter za kućni WIFI a ove dve esim u telefonima.
Koliko licenci si dobio za MOVE.Radice , ja koristim skoro 5.meseci. meni ne sim u 4G telefonu koji sluzi kao ruter. Drugi esim mi je u telefonu. Sms stize samo na prvom broju ( sim kartica). Sve sljaka ful i kako treba za sada.
Moze u bilo koji esim i volte uredjajPogledajte prilog 541045
Koji moroni rade u ovom MTS da neveruješ. Postavim pitanje preko mejla da mi pismeno odgovore, jok traže broj telefona, dam broj telefona javi se neka teta kaže nemogu sve tri kartice u mobilnim telefonima, mora mobilni telefon, tablet i pametni sat. Piam preko fejsbuka ovi odvale (neznam dal je muško ili žensko) odgovor opet ništa neznam. Šta reći. Pomagajte ako neko zna iz prakse da ne kupujem 5icu L ako mi neće raditi to što mi treba. Fizička u ruter za kućni WIFI a ove dve esim u telefonima.
Na jednom broju dobio 2 licence , 1 licenca za tv , 2 licenca za mobilni uredjaj. Probao na drugi tv kaze da se gleda vec na jednom uredjaju probao i na drugom mobilnom ne moze.Koliko licenci si dobio za MOVE.
Ma kad sam ja budala, mogu to dobiti za manje para u A1 (mislim na internet i tv Kućni Net Duo), ali ja računam MTS je naša firma pa bar pare ostaju u našoj državi, ali realno nisu baš zaslužili, ali štaćeš naši su pa ih trpim.Na jednom broju dobio 2 licence , 1 licenca za tv , 2 licenca za mobilni uredjaj. Probao na drugi tv kaze da se gleda vec na jednom uredjaju probao i na drugom mobilnom ne moze.
Ako imas 3 postpejd broja koja imaju prava na Move , imaces 3+3 licenci.
Batalis da se raspitujes kod radnika za opciju jedan za sve. Kad aktiviras tu opciju, i ubacis sim karticu u ruter, na drugoj ili i drugoj i trecoj esim kartici , moras da aktiviras 5G signal, inace ces imati 4G signal. To oni ne mogu da vide odmah ili ih mrzi da lepo pogledaju i kazu ne moze a moze.
Bolje u poslovnici , kazes im da aktiviraju 5G signal, ali da mora da nadju tu opciju da je stikliraju i proradice. Samo smireno i polako, da ne otkace uz izgovor da ne moze. 😂
Sačekao sam baš poslednji dan ugovorene obaveze pošto mi je lik u poslovnici pre 10ak dana rekao da je bolje tako nego da mi ne znam šta naplate, a juče, u drugoj poslovnici su mi rekli da može do 3 meseca ranije.@milkobgd Da li si obnovio ugovor koji je istekao ili si to uradio u toku ugovorne obaveze?
Pominjali su se paketi za vojna lica i veterane.
Da potvrdim. Juče sam obnovio ugovor, dovoljno je rešenje o boračkom statusu (procedura nedelju dana), ne mora da se čeka legitimacija.
Ma jok, mogu stari brojevi i naravno, moraju da se vode u tom trenutku svi na "borca".@milkobgd Čekam rešenje mog opštinara o boračkom statusu. UO mi ističe 1. septembra. Videću da li ću možda u toku leta moći da pređem na tu najvišu boračku tarifu. Ako ne, onda od 1. septembra. Nadam se da će ta akcija za učesnike rata i dalje da traje.
Za ova daodatna dva broja, vetrovatno je potrebno da budu novi brojevi? Ili i oni mogu biti preneti od starih, mts brojeva iz drugih tarifa. Svakako moraju biti na istom imen(?) Recimo, da neko od bliske rodbine prebaci broj na veterana, pa da to bude drugi i treći broj pod istim uslovima kao i prvi.
Dovoljno je rešenje.Moze li sa resenjem ili mora boracka legitimacija?
Ne bih rekao da pare ostaju u državi, no dobro. 🤣Ma kad sam ja budala, mogu to dobiti za manje para u A1 (mislim na internet i tv Kućni Net Duo), ali ja računam MTS je naša firma pa bar pare ostaju u našoj državi, ali realno nisu baš zaslužili, ali štaćeš naši su pa ih trpim.
Ja sam prenela iz jetela broj koji je bio na moje ime@milkobgd Čekam rešenje mog opštinara o boračkom statusu. UO mi ističe 1. septembra. Videću da li ću možda u toku leta moći da pređem na tu najvišu boračku tarifu. Ako ne, onda od 1. septembra. Nadam se da će ta akcija za učesnike rata i dalje da traje.
Za ova daodatna dva broja, vetrovatno je potrebno da budu novi brojevi? Ili i oni mogu biti preneti od starih, mts brojeva iz drugih tarifa. Svakako moraju biti na istom imen(?) Recimo, da neko od bliske rodbine prebaci broj na veterana, pa da to bude drugi i treći broj pod istim uslovima kao i prvi.
Broj je bio na moje ime kada sam prenela u MTS a iz jetela i dovoljno je bilo da se suprug sa bor.legitimacijom izjasni da hoce da broj prenese na svoje ime i tako da je moj visedecenijski broj sada na ime supruga sa tarifom SRB Omorika 15,sve je odradjeno elegantno bez odlaska u poslovnicu,sve ostaje u porodici i nista ne kosta dodatno...to je odradjeno 14.05...@milkobgd Čekam rešenje mog opštinara o boračkom statusu. UO mi ističe 1. septembra. Videću da li ću možda u toku leta moći da pređem na tu najvišu boračku tarifu. Ako ne, onda od 1. septembra. Nadam se da će ta akcija za učesnike rata i dalje da traje.
Ja mislim da ta akcija traje do 31. maja 2027.@milkobgd Čekam rešenje mog opštinara o boračkom statusu. UO mi ističe 1. septembra. Videću da li ću možda u toku leta moći da pređem na tu najvišu boračku tarifu. Ako ne, onda od 1. septembra. Nadam se da će ta akcija za učesnike rata i dalje da traje.
...VOLTe usluga je u okviru tarife,odlicna je brzina i na 4G i nepotroseni gigabajti se prenose u naredni mesec..nenaplacuje se NET BOOST ako se istog dana deaktivira....ako uzmete telefon kao ja sto sam uzela ajfon 15 sa 15000 eco popusta dobila sam ratu od 3225 dinaraSamo da se nadovežem. Prešao iz A1 na Omorika 50, na osnovu boračke potvrde iz opštine. I odmah se pokajao, 5G bez, VoLTE bez, NetBoost aktiviran automatski - ne treba mi. Ništa da se podesi iz aplikacije, mora da se zove kor. servis ili da se u isti ide. Bukvalno s konja na magarca. I još sam potpisao na 24 meseci a mogao sam na 12.
Znači, ništa od 5g za veterane??? Da li je to sigurno? Je l' neko imao 5g na mts-u na ranijoj tarifi, pa je nakon prelaska na boračku izgubio 5g?...VOLTe usluga je u okviru tarife,odlicna je brzina i na 4G i nepotroseni gigabajti se prenose u naredni mesec..nenaplacuje se NET BOOST ako se istog dana deaktivira....ako uzmete telefon kao ja sto sam uzela ajfon 15 sa 15000 eco popusta dobila sam ratu od 3225 dinara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari