Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cisto da se zahvalim @nesa69

Uzeo sam pre vise od godinu dana apple care + za 16 pro, to je radilo (apple USA nalog) i kupljena apple gift kartica za US, lagano koristilo to kao payment method.
Pre par dana sam uzeo airpods pro 2 i pokusao na isti nacin alii izgleda da vise ne moze za inicijalnu kupovinu apple balance nego kartica ili paypal. Uz Nesin guide sam uspeo Usa paypal da namestim sa nasom karticom i njihovim brojem.

Izuzetak je sto sam koristio Cyberyozh za kupovinu paypal sms broja. Mora da se uplati ~5 dolara min pa da se kupi broj za 2.26 dolara. Sms virtual vise ne nudi paypal brojeve pa zato. Imam taman jos za nekoga ako zeli da iskoristi moj preostali iznos za usa paypal broj, javite se.

Cyberghost vpn ima trial na ios-u od 7 dana free. Cancel kada završite.

Sve ostalo pratite njegov guide koji je linkovan dole.
Izgleda da moraju da se koriste neki kupljeni (legit) brojevi ili dobri Vpn-ovi kako bi ovo radilo.

Link:
Paypal metoda

Prilozi

• IMG_7374.png
    IMG_7374.png
    106.2 KB · Pregleda: 25
Treba da uplatim ženi ac+ za m4 pro, za prvu godinu sam uradio plaćanje preko gift card-a, kupio na amazonu. Sad kupim novi gift card, sve isto kao prvi put, na isti mail, i gift card ne stiže. Nisu mi ni skinute pare sa kartice. Da li je neko imao isti problem? Ne znam da li da pokušam ponovo da kupim? Ili da kupim na nekom drugom mestu?

Na vise mesta sam video da treba i do 1h da stigne gc code na mail.
E sad, sto se tice kupovine, proveri da li ti je racun zaduzen za taj iznos u banci.
Ako nije probaj ovde da kupis: https://www.mygiftcardsupply.com/shop/itunes-gift-cards/
Ja sam jedino tu uspeo da pazarim gc za us.
Takodje su mi trazili lk da slikam da bi se uverili da nisam 'redeem' prevarant.
Cekao sam nekih 10 min i stigao mi je kod na mail.

Prošlo više od 4h, nije stiglo, nije zadužen račun. Uradim drugi put, piše transakcija odbijena od strane banke. Jako čudno...

Mnoge banke ne dozvoljavaju transakcije na apple.com. Secam se da sam pre morao da zovem OTP da odblokiraju na sat-dva da bih mogao da platim.

Ne znam kako kupuješ, tj. da li sa Apple sistema koji ima USA nalog
Upravo sam kupio za nas troje Gift kartice za ukupno 100USD. Jednu samom sebi.
APPLE Store aplikacija na iOS-u (ne APP Store).
Izabereš E-MAIL opciju (ne MAIL opciju).
Izabereš iznos (EDIT: iznos možeš i da biraš, tj. sam ukucaš). Ja unesem podatke što ih dodam iz imenika (imam ih i inače tu) ili ukucaš jednostavno e-mail adresu.
Dodam tri Gift kartice u torbu i onda idem na naplatu.
Pošto mi je Visa kartica RF banke u wallet-u i isključeno da pamti CVV kod, samo njega ukucam kada zatraži (ako hoćeš može da se i to unese, kako ko lično misli da je bolje. Meni ovo odgovara da mi ne pazari neko svaki čas nešto).
To je ukratko sve što uradim, pare su bile na balansu za pet minuta.

Ovo što ti je @jorgovan napisao takođe proveri sa bankom. Neko je u kući jednom prilikom imao problema sa Intesom.

Zovi banku, OTP, već je kolega pisao 😃 je pravila problem sa plaćanjima ka Apple sajtu, a očigledno nisu jedini sa tim forama.

Druga opcija je da kupiš preko američkog Amazona bez provizije.

Poslednja izmena:
Ovo je bilo preko Amazona, tako sam i prvu kupio. Definitivno je do banke bilo, otp he blokirao kupovinu. Kupio sam preko intese, svakako mi je svejedno bilo ali eto neka ostane zabeleženo da može biti do toga. Uspešno redeem-ovan gift card, 100$ balans, čekam da dođem momenat za obnovu, ali verujem da neće biti problema.

na IP13 pro baterija otišla ispod 80% i zvučnik donji ne radi, jel imao neki sličan problem , jel rešavaju to u Macoli preko apple care?

Ako piše da je baterija za servis menjace i to i zvučnik.

Nazad
Vrh Dno