Tako je bravo, ja sam danas provalio na ZTE MIFI U30 PRO sve je otključano, i bandovi i ćelije, pokazaću posle u fotkama, dakle otkrili smo nešto što nam treba, pošto MIFI nije brendiran od nekog provajdera nisu zaključali te stavke, čist ZTE firmwere. E sad šta je mene iznenadilo. nisam imao pojma, MIFI nije samo bežičan, nego preko usb kabla imam net kao preko lan kabla. Ne znam na koju foru, ali sam morao da isključim mrežnu karticu, i da isključim MIFI u control panelu koji je bio portable device, i sve šljaka kao ruter. E sad, imam ZTE MC888PRO, koji je brendiran na T-Mobile, i morao sam da koristim scriptu za cell lock i band lock, ovde to ne mora, mogu da zaključavam sve i bandove i ćelije i još da vidim da pratim koja ćelija oko mene ima bolje parametre, jednom rečl savršenstvo. Naravno da sam sve to saznao na stranim forumima, ali mi nije jasno, tamo je ovaj MIFI , Kanada, USA od 150 do 200 dolara, a ja ga ovde dobio za 250 din mesečno na 24 rate, što izađe 6000 dinara. MIFI može i na Esim, super, našao sam i laži naravno, nema 64 GB skladišta, nego 20 GB. E sad, kad se setim kako su neki ovde pametovali, davali savete, bolje da ćutim, kao šta će ti to, skupo je, a nisu imali pojma isto kao i ja šta sve ima ova mala zver.