Izvinjavam se, mislio sam daljinac, kako da ga dodam na ovaj sistem tako da preko njega mogu da otvaram garazna vrata. Prethodni daljinac(isti ovakav model je slucajno pokvasen i ne radi vise)Šta je ključ na vrata ?
Imam dva Alpstuga senzora. Prvi mi je radio korektno "out of the box", dok je drugi u startu pokazivao abnormalno velike vrednosti za CO2, isto preko 2000 iako je sigurno provetrena (imam i treći custom senzor, koristi Sensirion SCD41). Našao na nekom Reddit postu da je lik ostavio skoro 24h napolju da radi da se odradi kalibracija. Ostavio sam na terasi oba Alpstuga senzora i posle 20+ sati počeo je da prikazuje normalne vrednosti CO2.Ikea Alpstuga air senzor sam testirao.Kada su svi prozori zatvoreni u ovom hladnijem periodu bez grejanja,dobijem oko 2000 ,kada otvorim prozore na par sati pada na 1300,dok u sobama gde se spava sa zatvorenim prozorima tokom noci ide na 2700.Ostaje da pratim kada dodje leto i topliji period i kada su svi prozori na kant mltene tokom celog dana sta se desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari