Zato sto tu ocenu nosi Dark Knight, Odiseja, Return of the Jedi, Dune 2... Blade Runner ima nizu ocenu 😅Zbog čega je ocena nerealna? To su podjednako validna mišljenja, koliko i tvoje ili moje.
Glasalo preko 300k ljudi, mnogi su napisali i sjajne review-e, koje mirne duše mogu da potpišem, sumnjam da su sve dečica u pitanju i da su ga gledali sa torenta u 480p.
Siguran sam da ga većina na imdb, nije ocenila ovako, zbog njegove naučne vrednosti, nego zato što su ga prihvatili takvog kakav jeste i dobro se zabavili.
Zato sto tu ocenu nosi Dark Knight, Odiseja, Return of the Jedi, Dune 2... Blade Runner ima nizu ocenu 😅
Nikad ne bi pogodili.meni omiljenom u horor zanru

Slazem se za mumiju,da mi je bar bio ovaj vinjak sto kolege spominju bilo bi mi lakse.😂Ne bih ti ja taj the wolfman reprizirao ni za gajbu vinjaka
kojeg inace ne pijem, ali ikada
P.S.
Pre bih reprizirao neki triler sa RIcard Girom ili Majkl Daglasom sa kraja 90-tih..
tkz. recept filmovi
Ontopic:
Ova nova mumija je uvreda za mozak.
2h onog najgoreg cekanja za pasos ili licnu kartu su nista, koliko ovaj film traje.
Jer kod cekanja za dokumenat bar imas neko "iscekivanje", sto u ovom filmu ne postoji..
Ne mogu da gresim dusu, ima vizuelne momente snimane na lokaciji vrv, ali prica i dijalozi su na nivou iditoizma (ako je to uopste rec).
Jedva sam cekao da otac umre, jer ajde sto je kao glumac prihvatio takav scenario, nego kao OTAC u u filmu... izneo to na ultramoronski nacin, i samo sam cekao da umre, samo sam zbog toga i nastavio da gledam film.. da on umre!
ali dzabe.
Samo da su 10-15 puta ubacili neku drugaciju rec ili slovo u scenario, film bi bio prihvatljiv, kao i svaki drugi iz BH produkcije. Ali ne, ovo je uvredljivo za mozak
5/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari