Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Odgledah The Mummy. Meni je ok film. 6/10

Zbog čega je ocena nerealna? To su podjednako validna mišljenja, koliko i tvoje ili moje.
Glasalo preko 300k ljudi, mnogi su napisali i sjajne review-e, koje mirne duše mogu da potpišem, sumnjam da su sve dečica u pitanju i da su ga gledali sa torenta u 480p.
Siguran sam da ga većina na imdb, nije ocenila ovako, zbog njegove naučne vrednosti, nego zato što su ga prihvatili takvog kakav jeste i dobro se zabavili.
Zato sto tu ocenu nosi Dark Knight, Odiseja, Return of the Jedi, Dune 2... Blade Runner ima nizu ocenu 😅

Zato sto tu ocenu nosi Dark Knight, Odiseja, Return of the Jedi, Dune 2... Blade Runner ima nizu ocenu 😅

Dobar. 😅
Ipak, film je iz ove godine, dozvoli i njemu da prođe test vremena.
Odiseju ljudi gledaju 58 godina, a na imdb-u je 36 godina, zato ta ocena svakako ima mnogo veću težinu, od recimo Dune 2.
Mada, suština je vrlo jednostavna, ako se meni film sviđa, to je dovoljno, kakvu god ocenu imao na imdb.

1779465998851.png

Po meni,fantastican film.....8/10......pravo osvezenje medju novijim glupim horor filmovima.....jedan od najboljih sa werewolf tematikom (meni omiljenom u horor zanru pored ghost storija)

Zanimljivo,Nasao sam verziju filma sa dva dodatna altrernativna zavrsetka....

Ne bih ti ja taj the wolfman reprizirao ni za gajbu vinjaka

kojeg inace ne pijem, ali ikada

P.S.
Pre bih reprizirao neki triler sa RIcard Girom ili Majkl Daglasom sa kraja 90-tih..
tkz. recept filmovi

Ontopic:
Ova nova mumija je uvreda za mozak.
2h onog najgoreg cekanja za pasos ili licnu kartu su nista, koliko ovaj film traje.
Jer kod cekanja za dokumenat bar imas neko "iscekivanje", sto u ovom filmu ne postoji..

Ne mogu da gresim dusu, ima vizuelne momente snimane na lokaciji vrv, ali prica i dijalozi su na nivou iditoizma (ako je to uopste rec).
Jedva sam cekao da otac umre, jer ajde sto je kao glumac prihvatio takav scenario, nego kao OTAC u u filmu... izneo to na ultramoronski nacin, i samo sam cekao da umre, samo sam zbog toga i nastavio da gledam film.. da on umre!
ali dzabe.
Samo da su 10-15 puta ubacili neku drugaciju rec ili slovo u scenario, film bi bio prihvatljiv, kao i svaki drugi iz BH produkcije. Ali ne, ovo je uvredljivo za mozak

5/10

Poslednja izmena:

1779480852362.png

Ja sam malo pre odgledao ovaj film i osecam se kao da sam popio gajbu vinjaka...(koji inace ne podnosim).....stvarno cudan/bizaran/neobican film.....koliko sam shvatio citajuci komentare na IMDB-u ljudima je ili odlican ili jedan od najglupljih filmova ikada...

Svo vreme mi bila nesto poznata glavna glumica i tek pred kraj filma provalim da je to ona heroina iz Prometeja 🙂

Ne bih ti ja taj the wolfman reprizirao ni za gajbu vinjaka

kojeg inace ne pijem, ali ikada

P.S.
Pre bih reprizirao neki triler sa RIcard Girom ili Majkl Daglasom sa kraja 90-tih..
tkz. recept filmovi

Ontopic:
Ova nova mumija je uvreda za mozak.
2h onog najgoreg cekanja za pasos ili licnu kartu su nista, koliko ovaj film traje.
Jer kod cekanja za dokumenat bar imas neko "iscekivanje", sto u ovom filmu ne postoji..

Ne mogu da gresim dusu, ima vizuelne momente snimane na lokaciji vrv, ali prica i dijalozi su na nivou iditoizma (ako je to uopste rec).
Jedva sam cekao da otac umre, jer ajde sto je kao glumac prihvatio takav scenario, nego kao OTAC u u filmu... izneo to na ultramoronski nacin, i samo sam cekao da umre, samo sam zbog toga i nastavio da gledam film.. da on umre!
ali dzabe.
Samo da su 10-15 puta ubacili neku drugaciju rec ili slovo u scenario, film bi bio prihvatljiv, kao i svaki drugi iz BH produkcije. Ali ne, ovo je uvredljivo za mozak

5/10
Slazem se za mumiju,da mi je bar bio ovaj vinjak sto kolege spominju bilo bi mi lakse.😂

Obrnuo ga ponovo (remastered verzija). Da se ne lažemo Constantine je manje više standard comic book action movie, Kianu i Rachel na stranu...
Ali zato je Peter Stormareov Lucifer nešto posebno, svaka čast za viziju.

Poslednja izmena:
Ili citizen kejdz kako ga je onaj oslovljavao u baru 🤠

p.s rejden je ocaj, kvan chi smesan, kano zanimljivkast kao i jax ostalo kisela voda.

..i glupo mi je sto nije bilo nekog goroa kintara montara .

Poslednja izmena:

Jos jedan film za karton vinjaka.
Posle nekih dvajes min sam krenuo da premotavam i zao mi je sto nisam premotavao brze. Sizofrena cepanja preruznih zenetina (nema muskih u filmu, zapravo ima jedan ali i on je zensko). Cak je i Anica ocajna jer samo cmizdri slogirana. Kako ovaj "film" odmice tako se i kolicina akrepa pojacava. Ocekivao neko vesticarenje/kurawele, nema vesticarenja/kuraweli. 0/10

Nova Mumija: meni 8/10. Pakao na zemlji 🙂 Do djavola sve, dodjavola samnom

kad mala povadi zube i uzme babine ahahahah

Mortal Kombat 2

Ogroman sam fan i Sega Mega sam klinac.
Konan, Terminator, MK, Sega Mega i Mornar Popaj moje su detinjstvo i nešto najposebnije.
Ali realno, ovaj film je čista sprdačina.
4/10

morao je da bude R-rated sprdacina,
inace bi bio pakistanski R-rated slash horror, uz pozadinsku "pricu" iz same igrice.

mada nisi daleko sa ocenom.. smislena prica i ne postoji u filmu... kao ni ni u originalnoj igrici, ruku na srce.
5.5/10

Hail Mary prolazna ocena zbog feelgood vajba, ostalo je zbrzano za medalju u odnosu na knjigu. Bolje da su napravili sezonu od 5-7 epizoda gde bi lepo sve objasnili. 5/10

Свакак част свакоме ко је одгледао Mortal Kombat 2, издржао сам 10так минута и то на силу. У стилу, да се присетим како је било када сам био балавац.... Али оно је негледљиво, чак и као спрдња је превише јадно.

Project Hail Mary сам дуго одлагао плашећи се да ће ми покварити утисак који је оставила књига. Књига је једна од најбољих СФ књига у последњих охо-хо година, али филм... Проблем је Ryan јеб... Gosling, човек је манекен: млад (заправо и није више толико), леп и ГЛУП. Позер, шармер и последња особа која треба да глуми научника. Колико је Марсовац дочарао саму књигу, у неким сегментима и превазишао (они пејзажи Марса свакако у књизи нису били импозатни као на филму), толико је Project Hail Mary уништио саму причу. Rocky је испао још и одлично, ипак су специални ефекти напредовали. Али Ryan ј...

Ja, koliko god prica filma bila dobra kada vidim da Gosling glumi, ne mogu... Maksimalno antipatican lik. Bukvalno svi filmovi sa njim su mi negledljivi. Zena mi cak kaze da sam lud jer mnogo propustam, ali prosto ga ne mogu gledati...😏

Loš film nema toliko komentara.

Nazad
Vrh Dno