Šta je novo?

Prvi čovek najvrednije kompanije otovorio dušu: Nikada ne bih osnovao Nvidiu da sam znao koliki pritisak me čeka

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Jensen-Huang-Nvidia-xx.webp

Prvi čovek najvrednije kompanije otovorio dušu: Nikada ne bih osnovao Nvidiu da sam znao koliki pritisak me čeka​

Direktor i osnivač kompanije Nvidia, Jensen Huang kaže da apsolutno ne bi ponovo pokrenuo kompaniju. Evo zašto

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/p...o-nvidiu-da-sam-znao-koliki-pritisak-me-ceka/

Znam ljude koji su imali svoje firme i koji su baš takvog stava, šta mi je to u životu trebalo, da sam u startu znao koliko ću se izmaltretirati, radio bi nešto lakše i uživao bih više.

Trebao ne ostati u onoj piceriji.

Znam ljude koji su imali svoje firme i koji su baš takvog stava, šta mi je to u životu trebalo, da sam u startu znao koliko ću se izmaltretirati, radio bi nešto lakše i uživao bih više.
To je ok, Jensenu niko ne brani da se bavi čim god drugo poželi, ima resurse a očigledno ni odlučnosti ni inteligencije mu ne fali, ali eto prodavati priču i maglu izgleda najviše voli.

Jadnik, naš mi ga žao. posle prve milijarde nema života. 😒😒😒😒😒

1779434281524.png

Imamo mi jednog koji se muci jos vise i brze i bolje, koji ne koristi odmor, da bi nama bilo bolje. A ne ko ovaj, samo uzima lovu i kuka

Да није било слободне гараже..

Nazad
Vrh Dno