Tamo izgleda da kako naletiš na kojeg agenta i izgleda da nisu informisani da preko portala već sada mogu da smanjim na manji paket po punoj ceni ili da aktiviram trenutni bez odlaska u poslovnicu, pre nedelju dana sam pitao na 064733 i nudili su samo 10% i rekli su mi da je najbolje da nazovem 15 dana pre isteka za bolje ponude, svakako čekam da vidim šta će moći da mi ponude, da su mi ponudili 40%-50% popusta odmah bi pristao, ovako po redovnoj ceni - ne želim, sada razmišljam čak i o 5s paketu, a ako mi zatreba opet roaming aktiviraću dodatak po potrebi ili uzeti neki online eSim.Malo su ovog puta to drugačije postavili. Ta tri meseca zvanično važe samo za nove brojeve, nisu standard za obnovu starih ugovora, pa ni nema dodatnog popusta na to.
Ako dobro shvatam, ideja je da ti daju ponude samo za ekvivalentne tarife, što je u tvom slučaju 5ica L. Ako bi hteo neku nižu, treba da smanjiš i trenutnu. Mislim, svakako je čudno, ali to objašnjenje mi ima najviše smisla, šta znam. Naravno, kako i sam kažeš, biće sve bolje kad ti istekne ugovorna obaveza.