Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Malo su ovog puta to drugačije postavili. Ta tri meseca zvanično važe samo za nove brojeve, nisu standard za obnovu starih ugovora, pa ni nema dodatnog popusta na to.

Ako dobro shvatam, ideja je da ti daju ponude samo za ekvivalentne tarife, što je u tvom slučaju 5ica L. Ako bi hteo neku nižu, treba da smanjiš i trenutnu. Mislim, svakako je čudno, ali to objašnjenje mi ima najviše smisla, šta znam. Naravno, kako i sam kažeš, biće sve bolje kad ti istekne ugovorna obaveza.
Tamo izgleda da kako naletiš na kojeg agenta i izgleda da nisu informisani da preko portala već sada mogu da smanjim na manji paket po punoj ceni ili da aktiviram trenutni bez odlaska u poslovnicu, pre nedelju dana sam pitao na 064733 i nudili su samo 10% i rekli su mi da je najbolje da nazovem 15 dana pre isteka za bolje ponude, svakako čekam da vidim šta će moći da mi ponude, da su mi ponudili 40%-50% popusta odmah bi pristao, ovako po redovnoj ceni - ne želim, sada razmišljam čak i o 5s paketu, a ako mi zatreba opet roaming aktiviraću dodatak po potrebi ili uzeti neki online eSim.

Da li neko zna gde mogu da proverim koliko interneta imam za hotspot na Omorika S? Koristim ga redovno pa da ne dođem do nekog limita kad mi baš bude zatrebao.

Planiram uzeti 5ica L pa ako neko ima lično iskustvo da mi odgovori dali je ovo moguće kako ja zamišljam. Uz 5ica L se može dobiti jedan sim fizički i dva esima (tako sam ja razumeo) Fizički sim bi da stavim u ruter za kućni wifi i gledanje TV sa MOVE platformom a ove dve esim u dva telefona kao drugu karticu da mi služi za internet mobilni i za pozive i poruke (mislim na odlazne pozive i poruke za dolazne pozive i poruke bih koristio drugu fizičku katricu koji mi je i osnovni broj. Ako neko ima ovo iskusto molio bih za odgovor. Može i na PP. Zahvaljujem unapred.

Planiram uzeti 5ica L pa ako neko ima lično iskustvo da mi odgovori dali je ovo moguće kako ja zamišljam. Uz 5ica L se može dobiti jedan sim fizički i dva esima (tako sam ja razumeo) Fizički sim bi da stavim u ruter za kućni wifi i gledanje TV sa MOVE platformom a ove dve esim u dva telefona kao drugu karticu da mi služi za internet mobilni i za pozive i poruke (mislim na odlazne pozive i poruke za dolazne pozive i poruke bih koristio drugu fizičku katricu koji mi je i osnovni broj. Ako neko ima ovo iskusto molio bih za odgovor. Može i na PP. Zahvaljujem unapred.
Probao sam nešto slično, imam SIM i eSIM (u tablet-u), na dodatnoj "kartici" eSIM ne stižu sms poruke, slično sam i ja planirao i da tako otkažem SBB, tako da sam SIM morao da vratim u telefon, a eSIM je u tablet-u i dalje samo za internet (iako može da prima i šalje pozive, sms ne funkcionše)

Probao sam nešto slično, imam SIM i eSIM (u tablet-u), na dodatnoj "kartici" eSIM ne stižu sms poruke, slično sam i ja planirao i da tako otkažem SBB, tako da sam SIM morao da vratim u telefon, a eSIM je u tablet-u i dalje samo za internet (iako može da prima i šalje pozive, sms ne funkcionše)
Ja sam zamislio da mi u telefonima ostanu fizičke kartice kao i do sada (koje su na pripejdu) i da mi one služe kao i do sada a ove dodatne esim za mobilni internet, odlazne pozive i odlazne SMS-ove da ne trošim kredit sa osnovne fizičke kartice. Nebi mi smetalo da dolazni pozivi i SMS-ovi nestižu na esim jer bi mi glavni broj ostao koji je bio i do sada na fizičkoj kartici koja je uzgred u drugoj mređi (A1).

Vidim gore lepe popuste 60-70%, jel to važi i za 5icaL ili samo za ove skromnije pakete. Dali se uz te popuste može kupiti i telefon na rate ?

Kupis esim adapter za ruter

I just found this on AliExpress:
ESIM write card to SIM card can write 10-15 numbers EUICC card reader TYPEC socket compatible with 95% mobile phones/computers

Kod pregovora za bolje uslove da li je svejendo A1 ili Yettel prelazak na njih posle isteka UO, kakva su iskustva?

Nebi mi smetalo da dolazni pozivi i SMS-ovi nestižu na esim
U tom slučaju ne bi trebalo da bude problema, a samo ti poruke ne bi stizale, dok pozivi bi.

Vidim gore lepe popuste 60-70%, jel to važi i za 5icaL ili samo za ove skromnije pakete.
Za taj su ranije nudili samo 50% i mislim da se to nije promenilo.

Dali se uz te popuste može kupiti i telefon na rate ?
To dosad još niko nije prijavio, ne bi trebalo da je moguće.

Kod pregovora za bolje uslove da li je svejendo A1 ili Yettel prelazak na njih posle isteka UO, kakva su iskustva?
Nešto mi je u glavi da su za zadržavanje uvek iste ponude, ali taman neka neko napiše ako je suprotno, jer i mene zanima.

Ja sam zamislio da mi u telefonima ostanu fizičke kartice kao i do sada (koje su na pripejdu) i da mi one služe kao i do sada a ove dodatne esim za mobilni internet, odlazne pozive i odlazne SMS-ove da ne trošim kredit sa osnovne fizičke kartice. Nebi mi smetalo da dolazni pozivi i SMS-ovi nestižu na esim jer bi mi glavni broj ostao koji je bio i do sada na fizičkoj kartici koja je uzgred u drugoj mređi (A1).
Popouste 50-70% se sad daje samo brojevima koji su Mts-u i nudi za ostanak u mrezi. Resili su svi da daju mnogo vise za zadrzavanje korisnika. Za nove korisnike je 3 meseca po dinar , to su ovde kolege prijavljivale do sada.
Ne moze popust 50-70% i telefon. Moze da se skime par meseci pune cene na dinar koja jeste vec skinuta opet sa.4200 (5ica L) na 999. Znaci 3 meseca po dinar i 21 mesec puna cena i telefon. To jesete nudjeno korisniku telekoma provereno ,ja znam jednom kome nudjeno ali skupo opet.
Ali ko ima bilo koju uslugu u Telekomu (fixna, mobilna, internet, tv ili box, moze da uzme bilo koji telefon u Tehmomaniji na 24 rate. Bio taj telefon po punoj ceni ili na 50% popusta, cenu koja je telefonu se deli na 24 rate. Potrebna je samo vasa licna karta i da je usluga na vase ime. Znam prodavca koji je prodao vec 10-tak telefona tako. Moze da se uzme i 5 telefona na rate ako im.je ukupam zbir do 300000 dinara, ili 10 ili.2 telefona za 300000. Kad su ljudi to culi pre i potrcali da kupuju telefone, tv, vas masine nemam pojma.

Prilozi

• Screenshot_20260519_044501_Opera.jpg
    Screenshot_20260519_044501_Opera.jpg
    92.8 KB · Pregleda: 18
Ima li neko ko je na Moravi 1 uspeo da dobije 50-70% za produzenje ugovora za najjeftiniju tarifu?

Nazad
Vrh Dno