Šta je novo?

Motorola Srbija na Forumu

✋ MOTOROLA Mobilni telefon Edge 40 Neo, 12/256GB, Caneel Bay

i

Motorola Edge 40 Neo Mobilni telefon, 12GB/256GB, Crni

~ glavna je razlika sem u ceni od 1200 din je u tome sto je prvi android 13 a ovaj crni android 14? i moze li se odraditi upgrade na 14 ovog caneel bay?

Može, jel ima neke dobre akcije, koja je cena?

Ma jok, jedino uz onaj vaucer na ananasu valjda -3000 din na 20.000 bese a fon je 25.800 din

Poštovanje.

Da li imate informaciju o dostupnosti novog Moto Watch u crnoj boji? Koliko sam video samo na par mesta je dostupan u sivoj boji sa metalnom narukvicom i zelenom silikonskom, pa me zanima hoće li biti i crnog?

Kada kod nas stizu FIFA WC modeli?

I Yettelu već postoji ponuda za Motorola RAZR Fold i iduće nedelje se očekuje Motorola edge 70 fusion

Na koje sve nacine je moguce deinstalirati aplikacije koje dolaze fabricki preinstalirane na Motorola mobilnim telefonima, kao sto su npr. Facebook i TikTok? Ne mislim na deaktivaciju ili stopiranje istih, nego bas na deinstalaciju.

Poslednja izmena:
Kao i za sve ostale uređaje - zvaničan način ne postoji. Ima nekih third-party alata, ADB metode, Shizuku + Canta ...
Mada ne znam zašto bi ti smetale. Disejblovane se ne apdejtuju i i zauzimaju malo prostora

A zar ih Motorola ima?

Gledam sada kod sebe i nema ih u ovih mojih devet Disabled apps..

5faa2556-fdb6-4937-b39d-fb5dd82ef420-1_all_11451.jpg

.. što znači da ih je i bilo - bilo je uninstall.

A zar ih Motorola ima?

Gledam sada kod sebe i nema ih u ovih mojih devet Disabled apps..

Pogledajte prilog 539477

.. što znači da ih je i bilo - bilo je uninstall.
Noviji modeli Motorole ih imaju. Koji je tvoj model?

Kao i za sve ostale uređaje - zvaničan način ne postoji. Ima nekih third-party alata, ADB metode, Shizuku + Canta ...
Mada ne znam zašto bi ti smetale. Disejblovane se ne apdejtuju i i zauzimaju malo prostora
Razlog je to sto ne verujem Facebook-u uopste (Meta-i generalno), cak ni kada je disable-ovan.

Noviji modeli Motorole ih imaju. Koji je tvoj model?
moto g15 power.
Izašao februara 2025.

Ne sećam se da li ih je bilo.

Kod podešavanja telefona po prvi put ili posle hard reseta, deinstaliram ili onemogućim sve što ne koristim.. ali, nekako po inerciji, i ne pamtim čega je sve bilo.

Svakako, disabling je pouzdana opcija.
Jeste da lepše zvuči uninstall, ali..

Nazad
Vrh Dno