- Učlanjen(a)
- 19.03.2020
- Poena
- 95
Početak prodaje je pomeren za 25.02.2026
Kad spomenusmo poklone, video sam da idu i Moto Buds Bass slušalice. No, kada će se one pojaviti u prodaji, da mogu zasebno da se kupe?Ćao, pokloni dolaze samo kod operatera.
Učinilo mi se da sam na Instagramu video da su tamnosive (Moto Buds Bass) u pitanju. Kada će se one naći u praodaji?Uz Motorola Signature dolaze Motorola Buds
Kraj aprila, početak Maja se očekuju u prodaji.Zdravo @Motorola Dejan , da li se zna kada će se nove Moto Buds 2 slušalice pojaviti u prodaji kod nas?
Početak prodaje se očekuje za kraj aprila, početak maja.Kada pocinje prodaja Motorola Fold modela?
Ćao, dolaziće i crni, očekuje se u drugoj polovini aprila.Poštovanje.
Da li imate informaciju o dostupnosti novog Moto Watch u crnoj boji? Koliko sam video samo na par mesta je dostupan u sivoj boji sa metalnom narukvicom i zelenom silikonskom, pa me zanima hoće li biti i crnog?
Moto Buds Bass model slušalica još uvek nije dostupan u Srbiji. Je l' će ih biti uopšte kod nas?Došlo je do pomeranja očekujemo da u Srbiji bude kraj februara ili prva polovina marta
Izvinjavamo se, stigli su ali zbog nekih izmena za sada neće ići u slobodnu prodaju.Moto Buds Bass model slušalica još uvek nije dostupan u Srbiji. Je l' će ih biti uopšte kod nas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari