Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Ja sam dobio 5S sa 60%, imao sam Omorika S u sklopu Box 4 paketa. Podneo zahtev za prenos broja u A1, pozvali i pitali za razlog prelaska, ponudili 50% popusta, ja trazio 60% i pristali su.

Rasclanjen je, presao sam u A1 na Duo Plus Paket. Mobilni je ostao u MTS-u. Inace popust za Box 4 dobijas na isti nacin, odlaskom u A1 i podnosenjem zahteva za prelazak. Nakon toga se pregovara kada pozovu. Da budem jasan, ja to nisam radio, pregovarao sam sa A1 agentom jer sam resio da predjem.

Nastavlja se totalna bezanija iz Telekoma i daju veliki popust za ostanak u mrezi. Daju manje za nove korisnike. Nema vise 15 meseci po dinar. Ali beze korisnici telekoma glavom bez obzira , broje sve govore. Svaki dan 200 korisnika pobegne.

Prilozi

• Screenshot_20260514_140129_Gallery.jpg
    Screenshot_20260514_140129_Gallery.jpg
    55 KB · Pregleda: 110
Nije 200 nego 62. Radi se o kvartalu. Svakako je bežanija.

Baš me interesuje gde to imaju tako bolje uslove?
Svi operateri mobilne telefonije su digli cene paketa od kada su prešli na 5G mrežu u nebesa
Jedino ako onim pijačarenjem i direknim pogađanjem ne daju "veće" popuste ili preko agenata prodaje

A kod postpaid paketa MTS-a ima jedna lepa caka, a to je od kada su povećali količinu interneta u paketima sa 5G brzinom vi dobijate praktično BOX 3 paket
Imate Move app za televiziju koja je besplatna za dva najveća paketa dok traje ugovorna obaveza
Imate količinu interneta koja je dovoljna za celo domaćinstvo 700GB plus 5G brzina internet mreže (možete dodatno povezati 5G ruter i još jedan uređaj sa kojim delite ovu količinu interneta)
Za one megalomane kojima je sve malo najači postpaid nudi i neograničenu količinu interneta po maksimalnim brzinama mreže
Imate roming dodatke koji su sada uključeni u paket i sasvim dovoljni za bilo koje putovanje po Evropi
Imate MTL neograničene minute i poruke sa lepom količinom interneta za države gde MTS ima svoju pokrivenost mrežom
I naravno neograničene minute i poruke u zemlji Srbiji

Budite realni ali to ni jedan operater osim njih ne nudi za cenu postpaid paketa

Eto uopredite pa se sami uverite

sad zvali sa 064 733 da ponude 50% da ostanem da ne begam u globaltel, fun

@ArielPif
A1, bez podnošenja zahteva za prenos u drugu mrežu pred kraj UO dobio 40% popusta na punu cenu paketa. Sami ponudili.
Koristio sam Neo 24 paket, nudili su mi 30% na Neo 50, ili 40% na Neo Super ili veći.

Ukratko za 1800 dinara imam:
  • Neograničene pozive i uporuke u SRB i ZB
  • 100GB po punoj 5G brzini + 2Mbps flat (70GB za hotspot)
  • 17GB u ZB zoni
  • dodatnih 6GB u Evropa zoni svakog meseca

Šta mogu za te pare da dobijem u mts-u? Napominjem - bez podnošenja zahteva za prenos broja.

@ArielPif
A1, bez podnošenja zahteva za prenos u drugu mrežu pred kraj UO dobio 40% popusta na punu cenu paketa. Sami ponudili.
Koristio sam Neo 24 paket, nudili su mi 30% na Neo 50, ili 40% na Neo Super ili veći.

• 17GB u ZB zoni

Šta mogu za te pare da dobijem u mts-u? Napominjem - bez podnošenja zahteva za prenos broja.
Ovo je srazmerno manji paket i količina koji nudi A1 s' hodno i manjoj ceni
Kod MTS-a je skuplje ali i drastično bogatije
Neko ko je koristio BOX 4 preko optike sa ovime drastično smanjuje troškove i ne plaća glupi fiksni kao u BOX 4
Ako još uvek ima bar nešto što se može u BOX 4 to je ono 4 u BOX 4 tj. da se pridruže dodatni brojevi i da dele 200GB dodatnog interneta + može više box uređaja da se dobije za više tv-a, dok je ovde jedna SMART APP i jedna za mobilne uređaje
Kao i optika svuda gde ti tehničari MTS-a razvlača optički kabl od rutera do rutera i tu ne pada brzina kao kod mesh mreže rutera
Mada pitanje je koji je to broj korisnika BOX 4 koji ne bi za gotovo duplo manje para se odrekli možda ovakvih beneficija

Poslednja izmena:
Svi operateri mobilne telefonije su digli cene paketa od kada su prešli na 5G mrežu u nebesa
Jedino ako onim pijačarenjem i direknim pogađanjem ne daju "veće" popuste ili preko agenata prodaje

A kod postpaid paketa MTS-a ima jedna lepa caka, a to je od kada su povećali količinu interneta u paketima sa 5G brzinom vi dobijate praktično BOX 3 paket
Imate Move app za televiziju koja je besplatna za dva najveća paketa dok traje ugovorna obaveza
Imate količinu interneta koja je dovoljna za celo domaćinstvo 700GB plus 5G brzina internet mreže (možete dodatno povezati 5G ruter i još jedan uređaj sa kojim delite ovu količinu interneta)
Za one megalomane kojima je sve malo najači postpaid nudi i neograničenu količinu interneta po maksimalnim brzinama mreže
Imate roming dodatke koji su sada uključeni u paket i sasvim dovoljni za bilo koje putovanje po Evropi
Imate MTL neograničene minute i poruke sa lepom količinom interneta za države gde MTS ima svoju pokrivenost mrežom

Budite realni ali to ni jedan operater osim njih ne nudi za cenu postpaid paketa

Pocetne cene paketa sa neo minutima sto vecini treba sa UO , sa cenama na sajtu
A1 1999 dinara Neo 10
Yettel 2599 dinara Yettel 30
Mts 2899 dinara 5ica S
Evo ugla koji nije tvoj a vide ga mnogi.

U pravu si ti iz mog ugla, koristim ja mts paket kao BOX3 , ali kome ga god pomenem nikako ne igra ulogu. Gleda se tv na vise televizora, nemaju ljudi tv boxeve i rutere.
Po tebi svaki mesec 6 miliona Srba putuje svaki mesec i treba im roming, i iskoriste sve iz paketa? Pa nije bas tako.
Trenutno imas dve stavke koje su povoljne ili besplatno korisnicima. A1 besplatan Mega plan sa 100% sansom da ponude nesto povoljno (oko -1000 dinara mesecno) da bi potpisao UO i Globatel plan 1000 dinara i to bez UO.
Za sve ostalo jako povoljno na trzistu mora da bude ponuda agenata ili sam da ispregovas sa operaterom.
99% ljudi placa pune cene paketa i naviklo tako godinama unazad.
Ako je po tebi Mts najpovoljniji kako obajsanjavas bezaniju iz Mts-a vec 10 kvartal za redom?
Inace svi provajderi su uzasno skupi, ali ko zeli moze da nadje i nesto povoljno. Ali sve manje i manje, neka nam je bog u pomoci. 😀

@ArielPif
Na nekin način si u pravu, kada se pogleda šta se sve dobije, jeste povoljno, ali je problem što npr. meni sve to ne treba na jednom broju. Imam BOX4 sa 50% popusta, kod kuće koristimo WiFi, na poslu WiFi, od 200GB mobilnog interneta potrošim 3-4, sem kada sam na godišnjem odmoru. Ne pada mi na pamet da plaćam 4000 samo za mobilni paket od kojeg neću iskoristiti ni deo. To je kao da poredim cenu 1kg mešanog mesa pa ispadne povoljnije nego 5 ćevapa, ali ne mogu da pojedem i pola ću baciti tj. baciću 2000 dinara...

@ArielPif
Na nekin način si u pravu, kada se pogleda šta se sve dobije, jeste povoljno, ali je problem što npr. meni sve to ne treba na jednom broju. Imam BOX4 sa 50% popusta, kod kuće koristimo WiFi, na poslu WiFi, od 200GB mobilnog interneta potrošim 3-4, sem kada sam na godišnjem odmoru. Ne pada mi na pamet da plaćam 4000 samo za mobilni paket
Ali ti zato pada na pamet da plaćaš još skuplje BOX 4 50% popusta gde pride plaćaš i praistorijski fiksni telefon za koji nisam siguran da li još uvek imaš i aparat da ga koristiš
Ugasi skroz BOX 4 i uzmi ovaj postpaid i procvetaćeš sa troškovima, a imaćeš potpuno iste usluge nećeš primetiti razliku, sem ako ne upotrebljavaš praistorjiski fiksni telefon
To je kao da poredim cenu 1kg mešanog mesa pa ispadne povoljnije nego 5 ćevapa, ali ne mogu da pojedem i pola ću baciti tj. baciću 2000 dinara...
Nećeš ostatak ćeš spakovati u zamrzivač za neki drugi put. 😉
Pocetne cene paketa sa neo minutima sto vecini treba sa UO , sa cenama na sajtu
A1 1999 dinara Neo 10
Yettel 2599 dinara Yettel 30
Mts 2899 dinara 5ica S
Evo ugla koji nije tvoj a vide ga mnogi.

U pravu si ti iz mog ugla, koristim ja mts paket kao BOX3 , ali kome ga god pomenem nikako ne igra ulogu. Gleda se tv na vise televizora, nemaju ljudi tv boxeve i rutere.
Po tebi svaki mesec 6 miliona Srba putuje svaki mesec i treba im roming, i iskoriste sve iz paketa? Pa nije bas tako.
Trenutno imas dve stavke koje su povoljne ili besplatno korisnicima. A1 besplatan Mega plan sa 100% sansom da ponude nesto povoljno (oko -1000 dinara mesecno) da bi potpisao UO i Globatel plan 1000 dinara i to bez UO.
Za sve ostalo jako povoljno na trzistu mora da bude ponuda agenata ili sam da ispregovas sa operaterom.
99% ljudi placa pune cene paketa i naviklo tako godinama unazad.
Ako je po tebi Mts najpovoljniji kako obajsanjavas bezaniju iz Mts-a vec 10 kvartal za redom?
Inace svi provajderi su uzasno skupi, ali ko zeli moze da nadje i nesto povoljno. Ali sve manje i manje, neka nam je bog u pomoci. 😀
Ja ne znam kako kod vas ali ja sam pre postpaid MTS-a plaćao posebno račun za optički internet, posebno televiziju kod MTS-a i SBB-a, posebno postpaid račun za mobilni
Tako da iz moje perspektive ovo je čist dobitak jer sve tri usluge imam za trećinu novca koj sam do juče davao za te usluge
E sad šta kome treba, a šta ne to neka svako sam odluči u okviru svojih prioriteta

Poslednja izmena:

Pa sad ako baš tražiš odgovore... Svako bira gde će i kako potrošiti svoj novac i uštedeti, shodno svojim potrebama.
Ako je tebi nešto dovoljno, nekome nije, ako ti nije skupo - nekome jeste, nekome je Move ceo svemir nekome 2 kanala na Eonu... Mts je sve samo ne povoljan-pogledsti temu i muke ex Orion korisnika i kako se mts ophodi.

Kad već spominješ a1, ne sećam se da su mi ograničili 5g brzinu kad su uveli 5g niti povećali cenu ili uveli neki nov paket pa me uslovili da moram da pređem na njega itd... Imao sam prvog dana 5g čak i na pripejdu...

Trudim da budem realan, recimo moji roditelji i prijatelji u zapadnoj Srbiji još uvek nemaju mts 5g mrežu, a pre toga su uživali na mts bakru (adsl 10/1), pa zašto da ne prebace broj u A1?

Pa sad ako baš tražiš odgovore... Svako bira gde će i kako potrošiti svoj novac i uštedeti, shodno svojim potrebama.
Ako je tebi nešto dovoljno, nekome nije, ako ti nije skupo - nekome jeste, nekome je Move ceo svemir nekome 2 kanala na Eonu... Mts je sve samo ne povoljan-pogledsti temu i muke ex Orion korisnika i kako se mts ophodi.

Kad već spominješ a1, ne sećam se da su mi ograničili 5g brzinu kad su uveli 5g niti povećali cenu ili uveli neki nov paket pa me uslovili da moram da pređem na njega itd... Imao sam prvog dana 5g čak i na pripejdu...

Trudim da budem realan, recimo moji roditelji i prijatelji u zapadnoj Srbiji još uvek nemaju mts 5g mrežu, a pre toga su uživali na mts bakru (adsl 10/1), pa zašto da ne prebace broj u A1?
Ok u pravu si niko nikoga ne može da natera nešto na silu, i svako ima neku svoju računicu šta mu je bolje i povoljnije
Ovo je svakako moje lično mišljenje koje uopšte ne mora da se slaže sa većinom
Ja za sada kod njih nalazim računicu i to dobru iako sam kod njih zapravo došao kao korisnik Yettel-a
Sa Yettel-om sam imao grdne probleme i prekidao udgovore, svađao se, davali me izvršitelju, ma svašta nešto
Ovde sam "procvetao" iako ni ovi nisu neke baš divne cvećke

@ArielPif

• 17GB u ZB zoni

Meni je A1 ponudio 200 dinara popusta na racun😅 Tek kada sam podneo zahtev za prelazak na mts, zvali su me i ponudili 50% popusta (Neo Pro).

… bitno je samo tebi i zavisi od toga šta ti je cilj - cenkanje sa MTSom ili prelazak na A1, sa što boljim benefitom na postpaidu ili MegaPlan na prepaidu…

Meni je bitno cenkanje sa mts-om. Ovih 60% da dobijem, pa ne znam da li ima razlike ako se kod podnosenja zahteva ide na prepaid i postpaid...

Nazad
Vrh Dno