Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Да ли ми ико може објаснити какав је трошак - Домаћи саобраћај (ван мтс)?
Још боље ако неко може да ми каже како у овој новој апликацији преузети листинг?

Prilozi

• Screenshot_20260505_233252_Opera.jpg
    Screenshot_20260505_233252_Opera.jpg
    78.7 KB · Pregleda: 175
  • Screenshot_20260505_233213_Moj mts.jpg
    Screenshot_20260505_233213_Moj mts.jpg
    51 KB · Pregleda: 169
Хвала пуно на помоћи, мислио сам да су на нааћем соколу сви позиви бесплатни 😂
Проверих листинг, наплаћен ми је разговор са СББ аутоматом 500 нових српских динара.......

Хвала пуно на помоћи, мислио сам да су на нааћем соколу сви позиви бесплатни 😂
Проверих листинг, наплаћен ми је разговор са СББ аутоматом 500 нових српских динара.......
Na soko jesu besplatni razgovori van mreze. Naplacuju se neki posebni brojevi a to ne zovemo.

Izuzev poziva ka hitnim službama, pozivanje SVIH ostalih brojeva BEZ mrežnog prefiksa se naplaćuje dodatno. To su kratki kodovi Taxi službi, Kol centara, 0700 i 0900 brojevi i slično.

To rade svi provajderi i svi oni dovoljno namerno i kvarno propuštaju da to jasno pojasne korisnicima.

Poslednja izmena:
Ako pise da je zvanje Kol centra besplatno onda zovem i nikad nisu naplatili. Jako , jako cesto zovem SBB kol centar za prijave smetnji, kvarova itd. I nikad nije naplaceno.
I jako cesto se zovu i taxi slizbe gde pise da je besplatno i nikad naplaceno.
A gde ne pise da je besplaran poziv tu nikad i ne zovem iskreno.

pozivanje SVIH ostalih brojeva BEZ mrežnog prefiksa se naplaćuje dodatno
Imaju još i besplatni brojevi, prefiks 0800. Osim toga, koliko se sećam, ranije MTS nije naplaćivao pozive ka SBB-ovom specijalnom broju 19900.

To rade svi provajderi i svi oni dovoljno namerno i kvarno propuštaju da to jasno pojasne korisnicima.
Yettel ima transparentne cenovnike na sajtu, npr. ovde za kratke kodove, ali stoji da se od korisnika očekuje da sami znaju da to treba proveriti.

Ako pise da je zvanje Kol centra besplatno onda zovem i nikad nisu naplatili. Jako , jako cesto zovem SBB kol centar za prijave smetnji, kvarova itd. I nikad nije naplaceno.
I jako cesto se zovu i taxi slizbe gde pise da je besplatno i nikad naplaceno.
A gde ne pise da je besplaran poziv tu nikad i ne zovem iskreno.
Kad se zove SBB pozvati 011 4019900

Ako niste znali, postoje posebni paketi za pripadnike vojske kao i za borce ratova 90-tih.

Prilozi

• Screenshot_20260505_212710_Facebook.jpg
    Screenshot_20260505_212710_Facebook.jpg
    132.2 KB · Pregleda: 154
Да ли ми ико може објаснити какав је трошак - Домаћи саобраћај (ван мтс)?
Још боље ако неко може да ми каже како у овој новој апликацији преузети листинг?
Isto pitanje, neograniceni lokalni pozivi a onda naplata poziva van MTSa? 🤣
Kod mene nisu 500 din nego 4 poziva po 3-4 din svaki mesec.
Taksi brojeve zovemo 018 iskljucivo.

Istice mi obaveza danas ,dali ce praviti problem ako podnesem zahtev za prenos u a1 a racun koji treba da se plati do 15. nije placen,to nije dug rok je do 15 za prosli mesec

To onda nije uzrok troška, ali sam moraš naći šta jeste. Listing, srećom, postoji, pa se lako može utvrditi.
Listing je toliko veliki i los da ne moze samo da se nadje sta kosta.
Ali svi brojevi su sada prepaid pa me ne brine.

Istice mi obaveza danas ,dali ce praviti problem ako podnesem zahtev za prenos u a1 a racun koji treba da se plati do 15. nije placen,to nije dug rok je do 15 za prosli mesec
Mozes da podmeses zahtev u A1, ali mislim da puste migraciju tek kada izmiris dug.

Odavno nemam broj u MTS-u, ali sećam se da mi je listing uvek bio pregledan. Lako su se locirale stvari koje su napravile trošak, za razliku od besplatnih.
Nazalost ne, ne secam se sta ali nisam mogao samo da sortiram u Excelu i vidim 4 koje nisu free.

Radiš na dan isteka UO ili dan nakon toga, možeš da biraš.

Listing je toliko veliki i los da ne moze samo da se nadje sta kosta.

nisam mogao samo da sortiram u Excelu i vidim 4 koje nisu free.

Može u listingu da se izaberu samo stavke koje su naplaćene, ali je i taj deo često neprecizan ili bar nije dovoljno precizan 😃

Ovo može ili kad se loguje korisnik preko weba ili kroz aplikaciju i onda izabere da prikažu samo šta je naplaćeno. jedini način je da se priseti, ako nije broj telefona, koje je usluge koristio, dopuna parkinga, taksi preko broja koji nije fiksni ili mobilni broj i slično 😃

Čim pominješ Excel, kontam da ne pričamo o istoj stvari. Ja se sećam da sam gledao direktno u aplikaciji, nije da je imao neki dokument ili tabela.
Export u CSV ili XLS.
Prevelik je bez Excela da gledam.
Kao sto rece iOS biram samo naplacene usluge ali opet ima mnogo free usluga izlistano!

U App-u nema sanse da nadjem, nema sortiranja.

Mislio sam preko weba i onda označiš da ti prikaže samo naplaćene stavke, nije dugačak spisak 😃 Ne trebaš da ideš da ti prebaci u tabelu koju skidaš na komp 😃 Moguće da te nisam dobro razumeo i da si gledao već tako, ali mi nije jasno kako ti onda prikaže i besplatne stavke kad označiš da ide samo na one koje hoće da naplate 😃

Screenshot_20260511_142000_com.android.chrome_edit_537029035732116.jpg

Agent mts-a ne zna da odgovori da li ovo važi samo za online kupovinu boxa i da li je 6 meseci popust za već postojeće korisnike

Agent samo ponavlja da mi uskoro ističe ugovor pa da sačekam jer ću tad dobiti bolje pogodnosti😄

Uzeo bi honor 400 pa bi zato što pre da rešim. Telefon izadje 1100din mesečno što je ok..

Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.

UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.

Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.

Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.
da li je viber neogranicen?Sta vam pise u ugovoru?

Nazad
Vrh Dno