boban01
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.07.2015
- Poena
- 365
Да ли ми ико може објаснити какав је трошак - Домаћи саобраћај (ван мтс)?
Још боље ако неко може да ми каже како у овој новој апликацији преузети листинг?
Да ли ми ико може објаснити какав је трошак - Домаћи саобраћај (ван мтс)?
Још боље ако неко може да ми каже како у овој новој апликацији преузети листинг?
Na soko jesu besplatni razgovori van mreze. Naplacuju se neki posebni brojevi a to ne zovemo.Хвала пуно на помоћи, мислио сам да су на нааћем соколу сви позиви бесплатни 😂
Проверих листинг, наплаћен ми је разговор са СББ аутоматом 500 нових српских динара.......
Imaju još i besplatni brojevi, prefiks 0800. Osim toga, koliko se sećam, ranije MTS nije naplaćivao pozive ka SBB-ovom specijalnom broju 19900.pozivanje SVIH ostalih brojeva BEZ mrežnog prefiksa se naplaćuje dodatno
Yettel ima transparentne cenovnike na sajtu, npr. ovde za kratke kodove, ali stoji da se od korisnika očekuje da sami znaju da to treba proveriti.To rade svi provajderi i svi oni dovoljno namerno i kvarno propuštaju da to jasno pojasne korisnicima.
Kad se zove SBB pozvati 011 4019900Ako pise da je zvanje Kol centra besplatno onda zovem i nikad nisu naplatili. Jako , jako cesto zovem SBB kol centar za prijave smetnji, kvarova itd. I nikad nije naplaceno.
I jako cesto se zovu i taxi slizbe gde pise da je besplatno i nikad naplaceno.
A gde ne pise da je besplaran poziv tu nikad i ne zovem iskreno.
Isto pitanje, neograniceni lokalni pozivi a onda naplata poziva van MTSa? 🤣Да ли ми ико може објаснити какав је трошак - Домаћи саобраћај (ван мтс)?
To onda nije uzrok troška, ali sam moraš naći šta jeste. Listing, srećom, postoji, pa se lako može utvrditi.Taksi brojeve zovemo 018 iskljucivo.
Ne bi trebalo, jer to dugovanje nije dospelo, dospeva tek 15. maja, ali sve je moguće, pa bi dobro bilo da se javi neko sa iskustvom.dali ce praviti problem
Listing je toliko veliki i los da ne moze samo da se nadje sta kosta.To onda nije uzrok troška, ali sam moraš naći šta jeste. Listing, srećom, postoji, pa se lako može utvrditi.
Mozes da podmeses zahtev u A1, ali mislim da puste migraciju tek kada izmiris dug.Istice mi obaveza danas ,dali ce praviti problem ako podnesem zahtev za prenos u a1 a racun koji treba da se plati do 15. nije placen,to nije dug rok je do 15 za prosli mesec
Odavno nemam broj u MTS-u, ali sećam se da mi je listing uvek bio pregledan. Lako su se locirale stvari koje su napravile trošak, za razliku od besplatnih.Listing je toliko veliki i los da ne moze samo da se nadje sta kosta.
Nazalost ne, ne secam se sta ali nisam mogao samo da sortiram u Excelu i vidim 4 koje nisu free.Odavno nemam broj u MTS-u, ali sećam se da mi je listing uvek bio pregledan. Lako su se locirale stvari koje su napravile trošak, za razliku od besplatnih.
Listing je toliko veliki i los da ne moze samo da se nadje sta kosta.
nisam mogao samo da sortiram u Excelu i vidim 4 koje nisu free.
Čim pominješ Excel, kontam da ne pričamo o istoj stvari. Ja se sećam da sam gledao direktno u aplikaciji, nije da je imao neki dokument ili tabela.Nazalost ne, ne secam se sta ali nisam mogao samo da sortiram u Excelu i vidim 4 koje nisu free.
Export u CSV ili XLS.Čim pominješ Excel, kontam da ne pričamo o istoj stvari. Ja se sećam da sam gledao direktno u aplikaciji, nije da je imao neki dokument ili tabela.

da li je viber neogranicen?Sta vam pise u ugovoru?Možda nekome ovaj info bude od koristi, (kao na primer meni), licima kojima je priznat status borca, mts nudi Omorika 5/15/30 ili 50 paket, sa 5, 15, 30 i 50 GB interneta u Srbiji, 3 GB u zoni 0, neo minutima i sms porukama u nacionalnom saobraćaju. Svi paketi sadrže i mts Disk i Apollon aplikaciju tokom cele UO.
UO se potpisuje na 12 ili 24 meseca.
Cena paketa je 480/720/840 i 960 dinara uz elektronski račun.
Prilikom sklapanja ugovora potrebni su lična karta i boračka legitimacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari