Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Jeste ako ti ne trebaju OTP kodovi.
Sa njima je situacija pomoz Boze nekad stignu odmah a nekad nikad🤣🤣🤣🤣

Eo meni npr za Amazon Prime jock.
Nekad dodje odmah a nekad nikad🤣

Verovano.

Nego, reklamiraju najskuplju opciju, izgleda.
(ali, ti proveri sa njima za svaki slučaj, da ne bude posle..)

Ja sam u petak jedan broj prebacio na Globaltel i spomenula je operaterka da uplaćujem Freepaid da bih održavao 200GB.
Taj broj će svakako biti korišćen sa Freepaid paketom ali nije lepo ako forsiraju korisnike sa njim a može i drugačije.

Meni je receno, pre 15 dana, da mogu da uzmem fripejd i kasnije da predjem na bilo koji paket, pa i onaj od 335din, i da se gigbajti prenose. Naravno, pre isteka fripejd paketa.

Taj broj će svakako biti korišćen sa Freepaid paketom ali nije lepo ako forsiraju korisnike sa njim a može i drugačije.
Ne moras stalno taj paket. Mozes i drugi sa internetom, pred istek paketa iskljuci automatsku obnovu i aktiviraj drugi sa netom, kasnije ukljuci ponovo automatsku obnovu i zadrzaces Gb koje si imao.

Istekao mi je ugovor kod mts-a i migirao bih broj na Globatel. Kakav je postupak kad se podnese zahtev za migraciju a u medjuvremnu iz MTS-a pozovu sa pogodnostima koje bi mi odgovarale ?

zoves 06771234 trazis prenos i tjt, posle kad ti postar donese papire i karticu sacekas da mts pozove da te zadrzi i vidis sta bi ti ponudili tipa 50% na 24m je standard odp

zoves 06771234 trazis prenos i tjt, posle kad ti postar donese papire i karticu sacekas da mts pozove da te zadrzi i vidis sta bi ti ponudili tipa 50% na 24m je standard odp
To 50% na 24m je standard mozda za tebe , od mojih prijatelja ni jednom nisu ponudili 50% na 24m i svi presli u globaltel . jedna crvena bez ugovora

zanimljivo, zvali me sa sva tri koja sam prenosio iz mts u globaltel uz 50% i posto su mi to sve sekundarni pitah ima li nesto za prepaid jok i onda mi puste brojeve bez prob, al svaki put 064 733 il kako bese zovu

Kako mislis da migriras iz mts-a u mts ?
Nemoj ga zezati... Prenos migracija sve jedno. To sto sad mts ima dva provajdera u jednoj zemlji skroz druga priča... Ali je dobro drzati dva brenda zbog lazne konkurencije. Ko sad SBB, Yettel, mts Super nova, Orion. Rekao bi sve različiti provajderi a sve isto...

Nemoj ga zezati... Prenos migracija sve jedno. To sto sad mts ima dva provajdera u jednoj zemlji skroz druga priča... Ali je dobro drzati dva brenda zbog lazne konkurencije. Ko sad SBB, Yettel, mts Super nova, Orion. Rekao bi sve različiti provajderi a sve isto...
I u drugim državama je praksa da glavni mobilni operateri kupuju MVNO-ove u istoj državi i zadržavaju taj brend. Znam za primere iz SAD i Belgije.

Opet neki problem sa aplikacijom... Kad sam video da nemam aktivnih paketa 🤯.
Kako, sta, kad, gde, pozovem korisnicki umesto da ukucam *100#, kaze sve je ok samo je aplikacija treba da se azurira, uskoro... 😡

A sto im je dobra fora za bonus. Prvo se trosi iz paketa pa tek onda bonus,mislim na ovaj od 30GB.
Uvek se pre trosio bonus pa tek onda iz paketa. Daju nesto sto ne signes ni da pocnes da trosis.
Koji su to duns***ri...

Mada.. bonus znači nešto preko. Nešto dodatno.
Logika kada se kaže "bonus", jeste da je to nešto dodatno posle glavnog.
Zar ne..?

Nazad
Vrh Dno