unrealDeer
Poznat
- Učlanjen(a)
- 20.09.2025
- Poena
- 30
Moje misljenje je da je Globaltel najbolja opcija ako zelite bezugovornu obavezu.
Ne moras stalno taj paket. Mozes i drugi sa internetom, pred istek paketa iskljuci automatsku obnovu i aktiviraj drugi sa netom, kasnije ukljuci ponovo automatsku obnovu i zadrzaces Gb koje si imao.Taj broj će svakako biti korišćen sa Freepaid paketom ali nije lepo ako forsiraju korisnike sa njim a može i drugačije.
To 50% na 24m je standard mozda za tebe , od mojih prijatelja ni jednom nisu ponudili 50% na 24m i svi presli u globaltel . jedna crvena bez ugovorazoves 06771234 trazis prenos i tjt, posle kad ti postar donese papire i karticu sacekas da mts pozove da te zadrzi i vidis sta bi ti ponudili tipa 50% na 24m je standard odp
Misliš paket?Izgleda da više nema obaveštenja da ističe kredit za tri dana.
Kako mislis da migriras iz mts-a u mts ?Istekao mi je ugovor kod mts-a i migirao bih broj na Globatel. Kakav je postupak kad se podnese zahtev za migraciju a u medjuvremnu iz MTS-a pozovu sa pogodnostima koje bi mi odgovarale ?
Nemoj ga zezati... Prenos migracija sve jedno. To sto sad mts ima dva provajdera u jednoj zemlji skroz druga priča... Ali je dobro drzati dva brenda zbog lazne konkurencije. Ko sad SBB, Yettel, mts Super nova, Orion. Rekao bi sve različiti provajderi a sve isto...Kako mislis da migriras iz mts-a u mts ?
I u drugim državama je praksa da glavni mobilni operateri kupuju MVNO-ove u istoj državi i zadržavaju taj brend. Znam za primere iz SAD i Belgije.Nemoj ga zezati... Prenos migracija sve jedno. To sto sad mts ima dva provajdera u jednoj zemlji skroz druga priča... Ali je dobro drzati dva brenda zbog lazne konkurencije. Ko sad SBB, Yettel, mts Super nova, Orion. Rekao bi sve različiti provajderi a sve isto...
Tako bilo i kod mene, pa sam dodao ponovo isti paket dan pre isteka prethodnog i ostali su mi nakupljeni Gb.Opet neki problem sa aplikacijom... Kad sam video da nemam aktivnih paketa 🤯
valjda na isto dodje? Ako se ne prebacuje na sledeci mesecA sto im je dobra fora za bonus. Prvo se trosi iz paketa pa tek onda bonus,mislim na ovaj od 30GB.
Uvek se pre trosio bonus pa tek onda iz paketa. Daju nesto sto ne signes ni da pocnes da trosis.
Koji su to duns***ri...
Tako je. Bonus treba da se prvo trosi.@unrealDeer Paket se prebacuje, bonus ne. Tako da bi značilo da se prvo troši bonus.
Bonus treba prvi da se trosi.Mada.. bonus znači nešto preko. Nešto dodatno.
Logika kada se kaže "bonus", jeste da je to nešto dodatno posle glavnog.
Zar ne..?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari