Pogledaj posebno post što sam stavio sve sa slikama. Direktno je povezana vanjska i unutrašnja.А шта онда имаш?
I koja poenta sad tvog komentara s obzirom da nisi nikome pomogao, a nisi ni smešan ? Nerazumem.Da nisu pleKane? 😂
Pogledaj posebno post što sam stavio sve sa slikama. Direktno je povezana vanjska i unutrašnja.А шта онда имаш?
I koja poenta sad tvog komentara s obzirom da nisi nikome pomogao, a nisi ni smešan ? Nerazumem.Da nisu pleKane? 😂
Hvala @style53 Mrzelo me da se vraćam, a i hteo sam da pomognem barem na svom primeru da se čovek na zaebe ko ja. Zato i sluzi forum na kraju krajeva. 🙂U fazonu ---> sto krace to bolje + na dva sarafa 🙄
Pogledajte prilog 538443
Pogledajte prilog 538444
al bi ja ovog strucnjaka fino 👊
Ovaj baja je od starta sve zahebao ---> nije mogao unutrasnju jos vise da nagruva prema zidu... imalo jos malo lufta 😀Hvala @style53 Mrzelo me da se vraćam, a i hteo sam da pomognem barem na svom primeru da se čovek na zaebe ko ja. Zato i sluzi forum na kraju krajeva. 🙂
To iskreno nisam znao.Hvala na informaciji.TCL ne zahteva ugradnju licenciranih servisera I pečat kao što to traže ostali uvoznici-proizvođači. Ja sam pozvao poznanika da mi ugradi TCL za 12.000 bez pecata, sve urađeno po propisu.
Право да ти кажем, немам времена да листам и тражим претходне постове.Pogledaj posebno post što sam stavio sve sa slikama. Direktno je povezana vanjska i unutrašnja.
Okačio je style gore post, a ako nemaš vremena da pogledaš, kako moguće da imaš vremen da budeš na forumu i pišeš komentare koji ama baš nikakvu poentu ne prave ? 🙂Право да ти кажем, немам времена да листам и тражим претходне постове.
Поента је да ипак имаш бакарне цеви, јер се никакве друге не користе.
Проблем са временом је што га не користим како неко други жели, посебно на форуму.Ja ne znam dal ovaj forum sadrzi mnogo trollova ili ovi ljudi generalno ovako dodju s vremena na vreme izlupaju neku glupost i odu. Ili sam ja prozvao fušere (klima majstore) koji masno naplaćuju za posao koji očigledno ne znaju ili neće da urade kako treba.
Ja imam LN35 VG2 treca godina i prezadovoljan sam, nijedan problem.@Xepoj87 da te pitam jesi zadoviljan od LN35? Znam da si imao problem is pocetka sa turbina. Kako je sada? Jel tvoja bese VG ili VG2?
Nisam shvatio. Pišeš o sebi?Ja ne znam dal ovaj forum sadrzi mnogo trollova ili ovi ljudi generalno ovako dodju s vremena na vreme izlupaju neku glupost i odu. .
Moja je 25vg2.@Xepoj87 da te pitam jesi zadoviljan od LN35? Znam da si imao problem is pocetka sa turbina. Kako je sada? Jel tvoja bese VG ili VG2?
To ok, 3m nije neophodno ako nemas buku od klime, a pitanje i da li u uputstvu proizvodjac to trazi, nije kod svih isto.@Xepoj87 Da to stoji, ali sam mislio pre svega na 3m namotaja cevi koje je style gore spomenuo da je dodatno platio 60e (jer je neko pitao cenu za ugradnju), koje ja ocigledno nemam, na to sve okačim foto na kojem se vidi da nemam. I dodje čovek koji visi na forumu i koji je video i ostavio komentar na post (sg kamikaza) i opet iznova komentariše i kaze da nema vremena. Sve okej ali poenta su prethodni komentari gde čovek nema vremena da provodi na forumu ali ipak provodi 🙂
TCL kao proizvodjac ne daje ni garantni list, nema ga u papirima, tj. treba da ga izda uvoznik a to je ComTrade ali nekim razlogom ga ne izdaje. Serviser nem a gde da udari pečat i napise datum ugradnje jer nemas nikakav garantni list kao kod drugih. Nakon 2 godine produženu garanciju preuzima Partum I njima treba samo račun i njihova produžena garancija, sa tim nosiš u servis sa kojima oni sarađuju, a to ti jave mejlom gde i kada da odneseš. Ranije je bilo da dobiješ garantni list i ako je 5 godina garancije imaš kao kupone za svaku godinu kada servis dodje da uradi godišnji servis, tada i upiše sve to.Nema sanse da TCL ne zahteva pecat registrovanog servisa.
To cete saznati kada budete pokusali da ostvarite garanciju.
@game889
Jedini koji ovde lupeta si ti, govoreci da nemas bakarne cevi izmedju spoljasnje i unutrasnje jedinice, te da su "direktno" povezane...cime su direktno povezane, ethernet kablom?
E sada, ta klima mora na dosta veci nosac, za 24ke.
Pored toga, ta lula(odvodna cev ispod spoljasnje jedinice) mora da se izvadi, ne znam ni koji genijalac je to tako spojio, gde vodi ona, prvo u zid, a drugo tako savijena ne moze nigde ni da odvede kondenz, nego bleji u cevi, pa onda preliva, a zimi ledi. Cudo da je i radila zimus.
Unutrasnja ti je takodje katastrofa montirana, nabijena kao da ce za ukras da sluzi, a ne vazduh da vrti.
Mislim da kod njega ipak treba 3m (Hisense)To ok, 3m nije neophodno ako nemas buku od klime, a pitanje i da li u uputstvu proizvodjac to trazi, nije kod svih isto.
Poznato kod LN modeli doduse i kod MHI SRK (ZS i ZSX)Tako da je 100% do lezaja.

I ja trazim neku best buy klimu do 40.000 dinara, za grejanje pre svega, 15 kvm decija soba, zidovi blok i malter, kuca u pitanju, jos nema izolacije, bice jednog dana 😅Koji model je trenutno preporuka za kupovinu do 37. hiljada? Hvala.
Dodaj 5.000 uzmi aeri+ i miran si.Koji model je trenutno preporuka za kupovinu do 37. hiljada? Hvala.
Procitaj prvo iskustva, imas posebne teme za TCL 🙂Prelistacu ponudu TCL uredjaja. Ukoliko imas predlog za odredjeni model, bio bih ti zahvalan.
Do 37 samo imas model xa73is izgleda, nije nesto jaka klima, za koliko kvadrata? Imas li izolaciju? Kuca stan?Prelistacu ponudu TCL uredjaja. Ukoliko imas predlog za odredjeni model, bio bih ti zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari