Šta je novo?

Indukcione ploče za kuvanje

Isto mislim da je sa 4 prakticnija, kada spremas nesto na dve ringle, pa trebas da pomeris serpu na kratko, ili posle kuvanja, daleko lakse nego da trazis podmetac, pa da stavis serpu na podmetac.

Plus je nama stalno nesto na sporetu sto nismo stigli da stavimo u masinu...

Da, 4 zone ploča, trenutno nekorišćene zone su takođe praktična radna površina.

Ja mislim da je bolje uzeti sa 4 ringle, kasnije ti neće pasti na pamet da promeniš a nekada ti možda zatreba. Mi smo se pravili pametni pa uzeli ploču sa 3 ringle (isto 60 širina), pa mi sada povremeno zafali ta 4. Zgodna je ova ultra velika ringla za neke specifične stvari, ali sada da biram uzeo bih 4 ringle, klasiku. Eventualno ako budžet dozvoljava one fleksibilne zone, gde možeš da spojiš 2 pozicije pa da se stavi neki pleh ili tako nešto.
Uzimam neku hansa sa 4. Najvise radi estetike, haha. A bio mi danas i drugi stolar, pa se slozio da je bolje da kuhinja bude sira, onda ce se sve bolje uklopiti. Vecinu stvari spremam u air fryer-u, tako da slabo koristim i plocu i rernu, ali nikad se ne zna

Ja mislim da ću se odlučiti za Electrolux EIS62453, još samo da nađem neki dobar aspirator koji podržava Hob2Hood, i mislim da će to biti ok 😀. Ako neko ima komentar, dobrodošao je 😅

Nazad
Vrh Dno