Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Da, ali...to je jedan od onih koji su "vau" samo na prvo gledanje. Isto kao i Dezurni Krivci.
Svaki sledeci put kada sam ih odlgedao, poshtovao sam zanat, ali nije to to.

<Project Hail Mary>
Ok je, ali za dve nijanse debilniji nego sto je potrebno.
Neko ga je odlicno opisao u ovoj temi u stilu kao da ga je Spilberg rezirao, samo gluplji.
To jeste. Ali svakako prija da se odgleda posle dvadeset godina bez obzira na plot twist i sam sadržaj filma.

Neverovatno da je proslo 16 god 😬

Undertone 5/10 - Ови ликови што раде рецензије филмова на Јутубу га оценили као да је покидао. Филм кршина прве категорије, али добро, и сниљен је за 500 долара.

They Will Kill You 4/10 - Сцене су добре, види се да су се потрудили, остало није вредно помена, прескочите.

Čudno mi je da ga, bar koliko se ja sećam, niko nije ni pomenuo ovde a kamoli preporučio i bio mi je potpuna nepoznanica kada je počeo - a film zaslužile definitivnu preporuku.

Taj izuzetan film je pomenut ovde, jedno min 2-3 puta.
Zezaju teme koje se vezu (i prekidaju) za godine.. ali to @swedja nisi mogao da znas.

EDIT:
Svakako max preporuka.
i za reprizu

Poslednja izmena:
Mortal Kombat 2 8/10

Osim nerazumljivo lošeg Raidena i jezivo epizodnih uloga za Shang Tsunga i Quan Chija, film je poprilično dobra ekranizacija igre. Borbe su dobre, fatalitiji takvi da mogu
glat da budu DLC za igru i bez problema bih ga pogledao ponovo.

Jedino...
Ne razumem kako posle 30 godina raznih inkarnacija napraviti onakav promašaj od zuba na Baraki?!?

I postoji li beskorisnija moć od Liu Kangove vatre? Pištolj na vodu da su mu dali, pa bi napravio neku štetu 😂

Video sam kasnije kada sam uradio pretragu da je bilo dosta komentara ali mi je za vreme izlaska nekako potpuno prošao ispod radara.

The drama
Blesav film, sa cudnim tempom radnje sto moze povremenno da zasmeta ali generalno ok film. Patison bas dobar. Ocena kao na imdb.
Meh, dao sam mu šansu iako ne mirišem Zendayu (a ni određene uloge Pattinsona). Izdržao negde do pola, pridružujem se utisku blesav film.

Odgledao Nefarious

Ko god da je ovaj Sean Patrick Flannery, kapa dole. Tek kasnije sam prepoznao na slikama da ga se jedino secam kao Orlin-a iz Stargate-a (Ancient koji napravi Mini stargejt kod Karterice u garazi)

Da holivud nije prop'o, ovakvi ljudi bi trebalo da se kandiduju za oskara.

Jedan od boljih "One room" filmova koje sam odgledao

Nazad
Vrh Dno