Danas sam bio u poslovnici da podnesem zahtev za raskid, i dok sam uspeo to uraditi, malo mi je čudno kako je sve brzo prošlo.
Kada sam otišao u poslovnicu, podneo sam zahtev za raskid ugovora, ali ništa nisam napisao. Sve što se dogodilo je to gde me radnica pitala za par ličnih podataka (tj. ime, prezime, broj, itd.), i tražila potpis, i aj ćao, to je to.
Za vas koji ste isto podnosili zahtev preko poslovnice, kakvo vam je iskustvo bilo? Da li ste morali da pišete zbog čega raskidate ugovor, ili vas nisu uopšte pitali za to kao kod mene?
Mnogo mi je čudno kako je ovo sve brzo prošlo, a na papiru, sve što mi je napisano, osim ličnih podataka je, "ORION KORISNIK" u polju "Napomena", i da mi je paket neki "ADSL GPON 5G" što mi nema smisla jer sam i dalje na optici.
No, kada sam se vratio kući, sve sam im lepo napisao na email zbog čega raskidam ugovor, i da se cena tokom raskida bude korigovana prema starom Orion ugovoru, tako da se nadam da će taj zahtev odobriti, a ovaj u poslovnici ignorisati.
Dodatno, kao što su prethodni korisnici napisali na ovoj temi, i meni nije stigao korigovani račun za mart, a onu SMS poruku sam dobio još u ponedeljak (20.04.).
Zar ovo nije isti tekst kao što su napisali na SMS poruci?