Jel isti iznos kao sto bi dobio orionov racun?Danas sam bio u MTS poslovnici i odštampali su mi korigovan račun za mart.
Pise da je izmerena brzina za preuzimanje 1.12Mbps, a inace placam 20Mbps WiFi paket. Upload bi trebalo da bude 2Mbps.samo 20x manje , koji je to paket od 1.4 mbita 😛
Kapiram da je taj racun vidljiv na Moj MTS portalu? Ne verujem da bi u poslovnici imali autoritet da generisu racun.Danas sam bio u MTS poslovnici i odštampali su mi korigovan račun za mart.
Pozdrav društvo, samo da javim da sam uspešno razdužio opremu i raskinuo ugovor.Pozdrav,
Da vam napišem moj slučaj.
Poslao 2 mail-a, početkom aprila i četvrtog aprila otišao u poslovnicu i potpisao zahtev za raskid ugovora. Danas stiže SMS gde kažu:
Poštovani, povodom Vašeg prigovora, obaveštavamo Vas da je realizovana korekcija računa za mart 2026. godine, kao i da će Vam nastavak korišćenja usluga biti omogućen bez promene u pogledu iznosa mesečne naknade za usluge koji koristite, do isteka obaveznog perioda važenja ugovora. Korigovani račun za mart, biće Vam naknadno poslat na adresu za dostavu računa sa definisanim novim rokom za plaćanje. Zahvaljujemo se na poverenju koje nam ukazujete korišćenjem naših usluga i nastavku uspešne poslovne saradnje.
Zovem call centar, posle 15 minuta se javi prijatna devojka kojoj kažem da sam u poslovnici tražio raskid ugovora i da mi danas stiže ovaj SMS koji me je sada zbunio, ona odgovara da to šalju u slučaju da se predomislim, a da će mi se svakako javiti neko da informacijom kada i šta od opreme treba da vratim ukoliko i dalje želim da raskinem ugovor.
Reko želim svakako da raskinem, hvala puno na informacijama.
Ja sam se isto zalio da koriguju martovski racun po ugovoru sa orionom do 24.3. (tad sam vratio opremu), imam u mojim zahtevima BBTF pod prijavljenje smetnje...videcemo kad ce resiti i vrv cu morati da pisem prigovor i na aprilski racun (oni raskid proknjizili tek 22.4.).Ja sam predao opremu, nakon što mi je neki od zahteva za raskid rešen, ne znam tačno koji.
Uprkos tome što sam u međuvremenu martovski "račun" izmirio delimično, po starom iznosu, pa uložio prigovor na njega koji još nije rešen,
predaja opreme je prošla bez trzavica u mom slučaju, navodno to, citiram, "nema veze jedno sa drugim".
Isto toliko proporcionalno nameravam da platim i za april, a ostatak me ne interesuje.
Da se ne ljubimo..
Zar ovo nije isti tekst kao što su napisali na SMS poruci?Konacno dobio odgovor ali nakon sto sam poslao mail na supernova 😁
Moja greška. Sada kada sam opet proverio, jeste SN ne 5G.@Carlex92 NIje "ADSL GPON 5G" nego "ADSL GPON SN". SN je za Supernova, GPON je za GPON ( = optika) a "ADSL" na početku jer su m*roni i njima je svaki kućni internet od kad postoji Telekom bio smatram za "ADSL internet".
To je tako normalno tj očekivano i kod svih nas se dešava, da podneti zahtevi, prigovori i "smetnje" u vezi internet usluge se evidentiraju na takav način i da se to što si pročitao može pročitati na MojMTS portalu.
Ja tu SMS poruku nisam ni dobio, a oni kazu da je poslata 20.4. Kada sam zvao call centar ona mi je procitala ovaj tekst poruke. Iz tog razloga sam im pisao mail, a iz call centra su mi rekli da pisem mail na supernova i da trazim da mi posalju tekst poruke, kao i da ni slucajno ne placam ovaj racun za mart koji sam dobio nego da sacekam novi i da ne brinem da cu ostati bez usluge iako mart nije plaćen.Danas sam bio u poslovnici da podnesem zahtev za raskid, i dok sam uspeo to uraditi, malo mi je čudno kako je sve brzo prošlo.
Kada sam otišao u poslovnicu, podneo sam zahtev za raskid ugovora, ali ništa nisam napisao. Sve što se dogodilo je to gde me radnica pitala za par ličnih podataka (tj. ime, prezime, broj, itd.), i tražila potpis, i aj ćao, to je to.
Za vas koji ste isto podnosili zahtev preko poslovnice, kakvo vam je iskustvo bilo? Da li ste morali da pišete zbog čega raskidate ugovor, ili vas nisu uopšte pitali za to kao kod mene?
Mnogo mi je čudno kako je ovo sve brzo prošlo, a na papiru, sve što mi je napisano, osim ličnih podataka je, "ORION KORISNIK" u polju "Napomena", i da mi je paket neki "ADSL GPON 5G" što mi nema smisla jer sam i dalje na optici.
No, kada sam se vratio kući, sve sam im lepo napisao na email zbog čega raskidam ugovor, i da se cena tokom raskida bude korigovana prema starom Orion ugovoru, tako da se nadam da će taj zahtev odobriti, a ovaj u poslovnici ignorisati.
Dodatno, kao što su prethodni korisnici napisali na ovoj temi, i meni nije stigao korigovani račun za mart, a onu SMS poruku sam dobio još u ponedeljak (20.04.).
Zar ovo nije isti tekst kao što su napisali na SMS poruci?
Samo da ti ne naplate penale - možeš ti uvek da raskineš ugovor u po' dana i noći ali plaća za ugovoren period osim u slučaju jednostrane izmene uslova. Svakako dobro da si bar u mail-u naveo razloge (valjda znači nešto)Danas sam bio u poslovnici da podnesem zahtev za raskid, i dok sam uspeo to uraditi, malo mi je čudno kako je sve brzo prošlo.
Kada sam otišao u poslovnicu, podneo sam zahtev za raskid ugovora, ali ništa nisam napisao. Sve što se dogodilo je to gde me radnica pitala za par ličnih podataka (tj. ime, prezime, broj, itd.), i tražila potpis, i aj ćao, to je to.
Za vas koji ste isto podnosili zahtev preko poslovnice, kakvo vam je iskustvo bilo? Da li ste morali da pišete zbog čega raskidate ugovor, ili vas nisu uopšte pitali za to kao kod mene?
Mnogo mi je čudno kako je ovo sve brzo prošlo, a na papiru, sve što mi je napisano, osim ličnih podataka je, "ORION KORISNIK" u polju "Napomena", i da mi je paket neki "ADSL GPON 5G" što mi nema smisla jer sam i dalje na optici.
No, kada sam se vratio kući, sve sam im lepo napisao na email zbog čega raskidam ugovor, i da se cena tokom raskida bude korigovana prema starom Orion ugovoru, tako da se nadam da će taj zahtev odobriti, a ovaj u poslovnici ignorisati.
Dodatno, kao što su prethodni korisnici napisali na ovoj temi, i meni nije stigao korigovani račun za mart, a onu SMS poruku sam dobio još u ponedeljak (20.04.).
Zar ovo nije isti tekst kao što su napisali na SMS poruci?
Hehe, sportski pozdrav sa 20/4 megabita.Eto, ujaka su migrirali za 2.5/0.75 Gbps paketa na 2/0.5 Gbps paket.
DSL ili WiFi net? 😅Hehe, sportski pozdrav sa 20/4 megabita.
Prijatelju, samo vrati zadnjih 20 stranica i čitaj. Nepostoji više Orion. Ende. Otvori svoj nalog na Mojmts. Tu ti je i NOVA CENA i račun. Ali ti si zakasnio i to dobro.Koristim prepaid optički internet po ceni od 1800 dinara, bez ugovorne obaveze. Usluga mi je i dalje aktivna bez ikakvih prekida, a do sada me niko nije kontaktirao u vezi novih ponuda. Ima li nekih novosti za prepaid korisnike? Da li nastavljam da uplaćujem novac na Orionov račun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari