frrka
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.09.2005
- Poena
- 975
Gledao ponovo 👌😎
Od skoro. I meni to zapalo za oko. Iz principa.necu da se ulogujem. Uskoro ce krenutii mesecna pretplata ako nastave tako, a nastvice.. od kada to komentari ne mogu da se citaju bez naloga/login? [reviews]
Uzas, ne znam cemu hajp za drugi deo, kad je po meni losiji od prilicnog loseg prvog dela. Ne bih mu ni prelaznu dao ali ajde zbog Duran Duran i Mejdena 😀Meh, 6/10. Može da se gleda, al ne vidim što su se nešto naložili na taj film. Ceo taj serijal je baš mlak i slabačak.

Prva dva dela su brutalna ali verovatno ne misliš na njih nego na ove nove.Uzas, ne znam cemu hajp za drugi deo, kad je po meni losiji od prilicnog loseg prvog dela. Ne bih mu ni prelaznu dao ali ajde zbog Duran Duran i Mejdena 😀
"The Others" (2001)
Kao što "Majstor i Margarita" i "Braća Karamazovi" stoje iznad svih klasika tako i "The Others" suvereno stoji sam na vrhu kad je reč o ghost hororima. Najbolji horor o duhovima. Nijedan mu nije ni blizu. Ni blizu.
U Top 20 apsolutno a vrlo verovatno u Top 10 najboljih horora svih vremena.
Film koji takođe govori o najjačoj sili i najjačoj ljubavi koja postoji- majka.
MASTERPIECE u svakom smislu. REMEK DELO.
11/10
Ghost storiesOdličan je The Others nema sumnje,ali nije bas najbolji ghost story ikad snimljen 😉
Tu su (prvo što mi palo na pamet ali sigurno ih ima još)
Svi su to odlični filmovi, svi do jednog. Legendarni.Odličan je The Others nema sumnje,ali nije bas najbolji ghost story ikad snimljen 😉
Tu su....

Da, ali...to je jedan od onih koji su "vau" samo na prvo gledanje. Isto kao i Dezurni Krivci.Old Boy (2003)
![]()
Posle nekoliko godina, morao sam ovaj film ponovo da odgledam, ali sam naterao sina da pogleda, pa sam uhvatio priliku sa njim da odgledam. Šta reći, nego jedno od ozbiljnih filmova južnokorejske kinematografije i reditelja Chan Wook Parka i sjajnog Min Sik Choia u glavnoj ulozi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari