Šta je novo?

eBay, pitanja, diskusija, saveti i preporuke

onda cekaj jos dve nedelje, ako ne stigne refund. ok je ebay sto se toga tice

Jel imao neko iskustva sa kupovinom muzičkih CD-a preko ebay i slanja istih bez praćenja?
Koja je procedura ako CD ne stigne do datuma koje je ebay predvideo ili ako stigne oštećen za refundaciju novca?

Ako ne stigne, pokreneš case ('I didn't receive it' u meniju) i ako nema praćenja eBay presudi u tvoju korist.

Kupio sam preko ebay.de CD od prodavca iz Italije, zadnji status pošiljke je bio 09.05.2026 12:39:55-RSBEGC-Otprema

Danas sam kontaktirao carinu da vidim šta se dešava sa pošiljkom, odgovor je da je paket vraćen pošiljaocu 12.05.2026 jer u R pošiljci nije dozvoljeno slanje robe već isključivo pisana korespodencija i dokumenta.
U kojoj od opcija na ebay.de mogu da zahtevam refundaciju troškova?

To je nešto novo. Ja sam do sada primio desetine R pošiljaka sa robom. U svakom slučaju ideš na More actions pa I didn't receive it. Pa prati uputstva. Ali mislim da se ta opcija pojavljuje kada prođe procenjeni rok za isporuku.

didntreceive.png

Nema opcije I didn't receive it, verovatno se pojavljuje kada prođe procenjeni rok za isporuku.

Prošle nedelje mi je stigao CD iz francuske bez ikakvih problema, najgore je što čekam još jednu pošiljku iz italije sa istim početnim RC za praćenje!

Možeš uvek da kontaktiraš prodavca i da mu kažeš da se pošiljka vraća.

Nazad
Vrh Dno