Šta je novo?

Aku busilica?

Ja za po kuci u zadnje 3 godine iskljucivo 12v busilicu (Bosch GSR 12v-35FC i 12v-32 od skora) za sve, kompaktna i laka, busi ivericu desetkom samo tako, plus leptir burgije od 24 tera kao kroz sir . Ciglu isto bez problema.

Za prljavije radove crnu Parkside 12v, kupljenu pre 3 god za 26 EUR.

Za beton se ne zezam sa tim rucnim, samo elektropneumatska (Parkside 20v placena 19 evra). Ide kao kroz sir sa SDS.

I Scheppach se prodavao u Lidlu kod nas,ne tako često ali sam naleteo.

Ako misliš na diht/abrihter ja imam Einhell i odličan je.

Teška,zamara ruku,za klasično šrafljenje nije baš zgodna.
Šrafilice su druga priča.. Ovo sa naveo kao po meni best buy sve u jednom.. Nema četkica, ima čekić za cigle (to uvek zatreba kada nemamo pa makar na 30sek) .. Zato kažem za 90% ljudi ona završava posao, po meni. Svaka bušilica moze da bude srafilica ali nije zgodno za to.. Srafilica je po meni posebna stvar i ona treba da bude ispod 1kg sa baterijom.

Poslednja izmena:
TC-SP 204,polovan sam uzeo od drugara,250€ me izašao.Dobra stvar je što imaju sve rezervne delove za njega.Naravno hobby varijanta,ne bavim se profesionalno obradom drveta.Parkside,a čini mi se da je Scheppach isto što i Parkside,je dosta lošije izrađen od Einhell-a,"dobra" stvar što je dosta delova kompatibilno.

Nazad
Vrh Dno