Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

• Začetnik teme Začetnik teme bro82
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je ovo u top 3 AC igara ikada, tako da je odmah pao pre-order na Steam-u. Graficki izgleda fenomenalno, jedva cekam da je igram tokom ljeta.

Evo i specs:

1776965034756.png

A uvek može i u duhu igre 😉

Talk Like A Pirate Day GIF

download.png

^Bolje Voices ali i ovi razvaljuju.
Koliko trzistu treba jedan AAA multiplayer pirat igra. Bila je jedna odlicna indie, Black Wake, ali se ugasila. Steta sto su zeznuli Skull and Bones.
A ovome se bas radujem. Poslednja AC igra u kojoj sam od srca uzivao.
80k lajkova na Ubisoft videu...

Uzimam Collector's Edition zbog figure. ☺️

10 najvećih razlika u odnosu na original:

Takođe jedan od omiljenih delova i definitivno će se u nekom trenutku ponovo obrnuti.

Mene je još davno zamorio ovaj serijal, poslednje što sam odigrao je ACIII kad je izašao, tako da ovaj nisam ni probao.

Taman kad izađe rEmAkE za 80 evra, zaploviću karibima, if you catch my drift...

Samo bi trebali da vrate smoke PhysX:

Screenshot_8.png

Imaju odličnu šansu da se sa ovim remakovima koliko toliko vrate u igru. Ubisoft Redemption Ark 😀

Baš dobro izgleda ovaj Resynced. Sećam se da mi negde na sredini igranja prvo crkla grafička (Gainward GTX 460 GS GLH) a onda i kad sam nabavio novu se nešto Win skršio i ode save (jer ono i verzija je bila u duhu igre 🏴‍☠️).
Vidim da hvale njihovu izjavu da ovo nije RPG, i to je dobro ne mora sve tako da bude. Ok su upgrades i oprema, samo da nema još neki skill tree.

Najviše bi voleo da odrade ovakav rameke celog AC 2 (Ezio serijala), tu igru sam prešao 2 puta. Bukvalno čim sa prešao prvi put odmah sam počeo i drugi prelaz i odigrao sve DLC za osnovni i posle Revelations.
I još AC Unity, koji nije prošao slavno zbog bugova i optimizacija, ali kako sam čitao nije uopšte loša igra.

Ne vidim baš poentu remastera prvog AC jer tamo sve misije su na šablon, pojaviš se negde i pokušavaš da ubiješ metu. Nije sandbox kao sledeće igre.

AC 3 mi nije legao jer mi glavni lik bio baš smor, totalna suprotnost Eziou. Razumem zašto su ga tako dizajnirali da bude tihi jer indjanac koji uleteo ne baš svojom voljom među bele ljude. Mislim da sam batalio igru i zbog frustracije od pokušavanja kompletiranja nekih misija na Gold (full synced), toga nije bilo u AC II.

Ja nisam nikad igrao ovaj deo, verovatno iz razloga sto mi je Shitsoft odavno na crnoj listi, ali mislim da im je ovaj deo izasao u vreme kad su bili dobri, ali mi je promakao verovatno jer nisam imao gde da ga odigram kako valja. Sad uzeo sa drugom na PS, podelili po pola, tako da za 3k bice to ok zabava. Taman mi je jul bio prazan sa nekim novim naslovom, i ovo upalo taman na vreme. 😀

Nazad
Vrh Dno