Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Zna li ko sa kojim VPN radi Move BiH? Probao sam sa Surfshark i ne ide.
Ne znam kako su ovo riješili ali mislim da se ne može zaobići geoblock za Move BiH. U inostranstvu rade samo neki ŽNJ lokalni BiH kanali i nekolicina Pink kanala.
Slična situacija je od nedavno i sa Arena Sport kanalima u BiH na EON app, uz VPN ne rade.

Može li se nekako gledati crnogorski Move/Iris u Srbiji?

Interesuju me oni albanski kanali koji idu u istima...

Hvala

zato ja imam 2 naloga Move BiH i Move Srb pa uvijek jedan radi kad sam u Srbiji ili BiH 😀😱

Može! Ako kupiš njihovu karticu dobiješ pristup Move platformi u trajanju od godinu dana ali možeš da gledaš samo preko mobilnog telefona.
Prepaid, postpaid? Koji paket? Vidim samo ovak turist do 45 dana da može esim...Koji je taj na godinu dana i da radi u Srbiji Move na mobilnom?

Poslednja izmena:
I mene su prebacili sa orion app na move. Slika je lošija. Kad prebacim na visok kvalitet, odem posle na neki kanal pa se ponovo vratim da proverim kvalitet i vidim da se vratilo podešavanje na niski kvalitet. Šta da radimo? Jedino da se žalimo. Takođe su ukinuli kanale za odrasle tj. treba da se doplate.
mozes se zaliti, al ti nista nece pomoci, ja sam odustao od njih, zadrzao sam sbb, koristim samo njihov net 400/400 ...

Imao sam ranije na google tv instaliranu aplikaciju i koristio je sa jednim nalogom( 1 mesec besplatno).
Sada hoću na istom televizoru da se prijavim sa drugim nalogom, ali ne mogu jer piše da je uređaj povezan sa drugim nalogom.
Kako da rešim?

Trebalo bi da se prijaviš na stari nalog preko telefona i obrišeš uređaj.
Ako ne možeš, piši im da oni obrišu.

Ne može jer trial naloge brišu tj deaktiviraju i logovanje.

Imao sam ranije na google tv instaliranu aplikaciju i koristio je sa jednim nalogom( 1 mesec besplatno).
Sada hoću na istom televizoru da se prijavim sa drugim nalogom, ali ne mogu jer piše da je uređaj povezan sa drugim nalogom.
Kako da rešim?
А брисање кеша и података апликације? Или деинсталирање и поново инсталирање апликације?

Kako misliš da to ima ikakav uticaj na neku njihovu bazu uređaja tj UID vrednosti na serveru? 😂

Za UID vaaaaljda na Android verziji Move aplikacije koriste "scoped android_id" a to se na istom uređaju ne menja ni reinstalacijom aplikacije. Eventualno posle factory reset-a se promeni vrednost.
Pošto se scoped android_id generiše između ostalof kombinacijom signing certificate + package id aplikacije promenom jednog od to dvoje trebalo bi da se promeni vrednost i da onda gl*pavi Move API TV 'vidi' i tretira kao novi, drugačiji uređaj.

Ako sa podrškom ne uspe da reši problem ostaje kao opcije da re-sign--uje apk sa nekim svojim debug sertifikatom i instalira taj "modovan" apk. Negativna posledica ovakvog pristupa je da posle neće moći da se aplikacija update-uje sa Play Store nego treba stalno ručno odrađivati xapk > merge u 1 apk > sign apk > install preko postojeće instalacije.

Ako nije TV sa Android onda ništa ni od takvog rešenja 😂😂

Jel može kod Yunet da se koristi Move app istovremeno na 3 TV-a?

Piše na njihovom sajtu da može istovremeno na 3 uređaja, ali ne znam da ne prave razlike između slotova za mobilnu app, tv app ili njihov box?

Njihovi boxevi nemaju poseban tretman jer prosto koriste Move app (Smart TV verziju naravno) sa Play Store-a kao da su bilo koji drugi AndroidTV uređaj.

Imam laki uredjaj gde je move aplikacija (ugovor je raskinit, samim tim aplikacija ne radi) postoji li nacin da se logujem sa drugim nalogom na toj aplikaciji ?

Prilozi

• AISelect_20260519_221018_Gallery.jpg
    AISelect_20260519_221018_Gallery.jpg
    31 KB · Pregleda: 27
Može li se nekako gledati crnogorski Move/Iris u Srbiji?

Interesuju me oni albanski kanali koji idu u istima...

Hvala
Crnogorski m:tel odnedavno u ponudi ima Move kao pripejd uslugu. Više informacija imaš OVDE. Ja trenutno koristim promo ponudu od mesec dana besplatno (da bi je aktivirao treba ti m:tel broj), mislim da je ona ekvivalent ovom Premium paketu i mislim da je to što nudi za ovu promo cenu od 13 € zaista odlična ponuda. Napomena da gledam preko srpske IP adrese, bez ikakvih ograničenja. Što se tiče konkretnih kanala, samo reci šta te zanima, pa proverim da li je dostupno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno