Šta je novo?

Move TV (aplikacija) [nije tema o TV box-u]

Zna li ko sa kojim VPN radi Move BiH? Probao sam sa Surfshark i ne ide.
Ne znam kako su ovo riješili ali mislim da se ne može zaobići geoblock za Move BiH. U inostranstvu rade samo neki ŽNJ lokalni BiH kanali i nekolicina Pink kanala.
Slična situacija je od nedavno i sa Arena Sport kanalima u BiH na EON app, uz VPN ne rade.

Može li se nekako gledati crnogorski Move/Iris u Srbiji?

Interesuju me oni albanski kanali koji idu u istima...

Hvala

zato ja imam 2 naloga Move BiH i Move Srb pa uvijek jedan radi kad sam u Srbiji ili BiH 😀😱

Može! Ako kupiš njihovu karticu dobiješ pristup Move platformi u trajanju od godinu dana ali možeš da gledaš samo preko mobilnog telefona.
Prepaid, postpaid? Koji paket? Vidim samo ovak turist do 45 dana da može esim...Koji je taj na godinu dana i da radi u Srbiji Move na mobilnom?

Poslednja izmena:
I mene su prebacili sa orion app na move. Slika je lošija. Kad prebacim na visok kvalitet, odem posle na neki kanal pa se ponovo vratim da proverim kvalitet i vidim da se vratilo podešavanje na niski kvalitet. Šta da radimo? Jedino da se žalimo. Takođe su ukinuli kanale za odrasle tj. treba da se doplate.
mozes se zaliti, al ti nista nece pomoci, ja sam odustao od njih, zadrzao sam sbb, koristim samo njihov net 400/400 ...

Nazad
Vrh Dno