Morao je neko. Jedna od onih serija kad stalno cekam da se nesto desi i nista, vec 4 sezone.Jel ovo Jensen preuzima u Bojsima ?
По свему, требало би да је задња сезона. Лепо заокружена прича са ликовима.Alpha Males
![]()
Machos Alfa (TV Series 2022– ) - IMDb
Machos Alfa: Created by Alberto Caballero, Laura Caballero, Daniel Deorador, Araceli Álvarez de Sotomayor. With Gorka Otxoa, Fele Martínez, Fernando Gil, Raúl Tejón. Pedro, Luis, Raúl and Santi are four friends who feel a bit lost in the new world of empowered women, each trying to adjust in...www.imdb.com
Ove godine još jedna sezona, nakon januara, i u aprilu novih 6 epizoda...nastavljaju istim tempom...
Odgledao 2 epizode sa ženom.The Madison 0/10
Ovo je serija u kojoj se apsolutno nista ne desava. Zaobidj
Zasto toliki akcenat na tome kako izgleda Elginova rana na mestu gde mu je ona zenska izbila oko, i usivanje rane, umesto da krenu da raspetljavaju sada vec nepovratno zamrsenu pricu
Verovatno da bi ljudi povezali da je on onaj vojnik sa jednim okom koji se prividjao onom ajtievcu 😀
Hahahah, moozda, ali jedino ako je Elgin u medjuvremenu postao belac, ako je to politicki korektno da kazem 😀
Uh, ja sam to batalio još posle prve sezone. A i nju sam izgurao na "nema puno epizoda, ajde do kraja ću" mantru.Dark Winds s4 više nego solidna.
Ja volim taj neo-western setting u koji je smeštena pa je zato guram i dalje.Uh, ja sam to batalio još posle prve sezone
Da Vetrovi rata .👍I Vetrovi rata kao serija koja prethodi toj. Mada su posle u Rat i sećanja izmenili dobar broj glavnih glumaca.
Na mišiće prvu S odgledao pre dva dana, kreće baš dobro ali je nekako sterilna. Ne znam kako to da objasnim ima sve priču, dobru ekipu, produkciji ali nešto nedostaje. I naravno isforsirana dramaturgija isto tako isforsiranim tragedijama (ne nije spoiler nema veze sa glavnom temom serije). Lično neću je trenutno nastavljati ali jednog dana najverovatnije jer je ogroman potencijal. A i sada je krenuo spinoff ispričan sa ruske strane. Malo me ta druga polovina sezone usporila ali ima iato tako fenomenalnih momenata. Za ostale sezone bi mogao neka da da uvid bas me interesuje."For all mankind" - vredi li gledati? 5 sezona 🙁
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari