Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Dark Winds s4 više nego solidna.

Franka Potente pun pogodak što se tuče uloge.

7/10

Alpha Males

Ove godine još jedna sezona, nakon januara, i u aprilu novih 6 epizoda...nastavljaju istim tempom...

Alpha Males

Ove godine još jedna sezona, nakon januara, i u aprilu novih 6 epizoda...nastavljaju istim tempom...
По свему, требало би да је задња сезона. Лепо заокружена прича са ликовима.

From - занимљив почетак пете сезоне. Само се бојим да ће опет, као и претходних сезона, како која епизода пролази постајати све досаднија. За њу се искрено надам да је последња сезона. Гледам је само да бих видео тај крај.

Star Trek: Strange New Worlds
Trebalo mi je nekoliko meseci da konacno odgledam 3.sezonu. Slabo...
Steta da posle iznenadjujuce solidne 1.sezone (7/10), gledljive 2.sezone (6/10) i umesto da se serija razvija 3.sezona bude razocaravajuca (4/10). Losa realizacija a imaju zanimljivu glumacku ekipu.

The Madison 0/10
Ovo je serija u kojoj se apsolutno nista ne desava. Zaobidj
Odgledao 2 epizode sa ženom.

Ne znam kako se serija razvija dalje,nikako da stignemo da nastavimo.
Život.

Retko koja serija čije smo prve epizode odgledali bez reči.
Naši pogledi govore sve.Možda zbog nekih individualnih životnih okolnosti,te serija podseti,da li svakodnevan nametnut život je vredan života,kao takvog.I koliko zaista poznaješ nekog pored tebe,sa kime deliš život?

Ako si simac,onda

uzmeš kokice,koka kola i pičneš Transformerse,nemaš šta da se zamaraš o prolaznosti svega....

Koliko ko uopšte poznaje sebe, u odredjenim situacijama ćeš iznenaditi sam sebe na šta si spreman kada te ćivot satera u ćošak a ne koliko nekoga poznaješ a ponavlja se da i taj neko sigurno ne poznaje sebe u svakom mogućem scenariju 😁

@Salac UE e zemljače, From je obnovljen i za petu sezonu 😉 ovo je inače bila prva epizoda četvrte...nije loš početak ali samo da to ne ode u neko bespuće u kojem je maltene cela treća sezona bila.

Ako smem da kazem, nastavlja se agonija From serije, losa ali bas losa gluma, a tako je bila dobra inicijalna ideja serije...

Zasto toliki akcenat na tome kako izgleda Elginova rana na mestu gde mu je ona zenska izbila oko, i usivanje rane, umesto da krenu da raspetljavaju sada vec nepovratno zamrsenu pricu

Kada udju Kenny i Boyd u stanicu, a Kenny 30 pita pita "sta radis" "sta, sta radis" dok ovaj trazi metkove, zabolelo me je sve koliko je losa gluma (heroin los i nikakav sto bi rekao pop)

Htedoh isto da napišem.

Odgledao sam prvu epizodu da vidim jel se nešto dešava.

Može se mirno sačekati da sve izbace pa da se odgleda.

Ono dranje i svađa dok ih vade iz kola, znači kad tad nisam olupao tv

Zasto toliki akcenat na tome kako izgleda Elginova rana na mestu gde mu je ona zenska izbila oko, i usivanje rane, umesto da krenu da raspetljavaju sada vec nepovratno zamrsenu pricu
Verovatno da bi ljudi povezali da je on onaj vojnik sa jednim okom koji se prividjao onom ajtievcu 😀

Hahahah, moozda, ali jedino ako je Elgin u medjuvremenu postao belac, ako je to politicki korektno da kazem 😀
Mozda se ja nisam dobro izjasnio, mislio sam na ovog

1776945164579.png

Na stranu sto ovde pise Season 1, mislim da nije odatle nego nisam mogao da nadjem drugu sliku 😀

Uspon gavrana
Odlična madjarska serija o Hunjadi Janošu tj. Sibinjanin Janku.
Veoma upečatljive scene bitaka i borbi.
Odlična scenografija i kostim.
Gluma, iznad današnjeg proseka.

I Vetrovi rata kao serija koja prethodi toj. Mada su posle u Rat i sećanja izmenili dobar broj glavnih glumaca.

Zanimljivo je da su Vetrovi Rata snimani u Zagrebu u produkciji Jadran Filma, dok je Rat i Sećanja sniman na mnogo lokacija ali je i on jednim delom sniman u Zagrebu.

"For all mankind" - vredi li gledati? 5 sezona 🙁
Na mišiće prvu S odgledao pre dva dana, kreće baš dobro ali je nekako sterilna. Ne znam kako to da objasnim ima sve priču, dobru ekipu, produkciji ali nešto nedostaje. I naravno isforsirana dramaturgija isto tako isforsiranim tragedijama (ne nije spoiler nema veze sa glavnom temom serije). Lično neću je trenutno nastavljati ali jednog dana najverovatnije jer je ogroman potencijal. A i sada je krenuo spinoff ispričan sa ruske strane. Malo me ta druga polovina sezone usporila ali ima iato tako fenomenalnih momenata. Za ostale sezone bi mogao neka da da uvid bas me interesuje.

Nazad
Vrh Dno