Znači, ovako...koliko mogu da skontam oni u principu a pogotovo u zadnje vreme gase signal kome je istekla ili ističe UO a da je ta UO istekla od kako su oni kupili uslugu odnosno od aprila prošle godine. Svi vi a ima vas dosta koliko vidim koji niste odavno produžavali UO (do aprila prošle godine dok je SBB bio vlasnik) ste barem za sada van tog gašenja signala. Možda nije pravilo ali čitajući bukvalno sve postove vidim da je odokativno tako. A možda ima i toga da gase starijim ljudima koji su vlasnici ugovora, prvo da se njih "otarase". Meni u avgustu ističe dvogodišnja UO koju sam potpisao sa počivšim Totalom i tada ću ih verovatno totalno maknuti sa vikendice pa neka matorci budu na običnoj anteni 😛 u zadnjih par navrata sam svake dve godine tako produžavao ugovor jer bilo raznih problema oko antene, LNB i čega sve ne a bio je bogme period od 2007-2015 kada je to teklo godinama bez UO ali tada nije bilo nekih tehničkih problema koji bi iziskivali izlazak montera i rešavanje problema.
Komšinci iz BG koja ima vikendicu blizu mene izgleda isekli signal, ona žena je u BG 6 meseci godišnje, juče došla ovde i u toj vikendici na potezu UE-Zlatibor nema signala, plaćala pretplatu redovno, ko zna kad su joj isključili, piše da kartica blokirana. UO je istekla mislim prošle godine, ona žena je starija i pojma nema šta i kako, muž joj prošle godine preminuo a na njega se vodio ugovor, ja joj lepo kažem da batali priču i pređe na običnu antenu, treba sutra da siđe u poslovnicu pa neka vidi šta i kako.