Kalibrise nesto u pozadini, nestace...Kako ovu muku da uklonim ?
Čisto ukoliko se neko razmišlja, Xiaomi 17 ultra, 512gb, CN, 890e na Tradingsh. Odlična ponuda za Ultra telefon.
To je ono sto kopka!Jeste mozda bolji hardware,ali zasto mi uzimas eSim i jos neke verovatno opcije?!Glupost!...Pre cu da se odreknem tog nekog dzigibau hardware-a (jer ni ovaj nije los), ali da mi ostanu sve funkcionalnosti premium modela,nego da kao uzmem taj "cajnize" hardware (ne znam razlog tog razdvajanja,ali ajde) a da nemam neke funkcije premium modelaTop cena!
koje funkcije premium modela nemaš?To je ono sto kopka!Jeste mozda bolji hardware,ali zasto mi uzimas eSim i jos neke verovatno opcije?!Glupost!...Pre cu da se odreknem tog nekog dzigibau hardware-a (jer ni ovaj nije los), ali da mi ostanu sve funkcionalnosti premium modela,nego da kao uzmem taj "cajnize" hardware (ne znam razlog tog razdvajanja,ali ajde) a da nemam neke funkcije premium modela
Zakon (u Kini).,ali zasto mi uzimas eSim
Po čemu je bolji sistem?bolji sistem
Izguglaj. Uglavnom, znam da se i taj zakon trebao menjati i da ce biti eSIMa u telefonima i tamo, samo ne znam kad je to trebalo biti (mozda vec i jeste, pa eto, taj Honor ubacio eSIM).Zakon ? Prvi put čujem za to. Pošto honor magic 8 air ima esim a prodaje se samo u Kini.
www.chinadaily.com.cn
Nema rutine, ali ne znam kako može biti brži i fluidniji od ovoga. Verujem tebi, imaš oba, samo kažem da ovako letibrži i fluidniji, više opcija kustomizacije, više opcija ovako generalno.
recimo automated tasks aka bixby routines za koje ne znam da li su sad na globalu, ali u poslednje tri godine minimum nisu bili.
Pogledajte prilog 536824Pogledajte prilog 536825
Nisam uradio restartJel mu radiš restore ili transfer sa drugog telefona ili podešavaš sve iz početka?
Morao sam restart.Mislio sam da li vušeš backup sa starog telefona ili sve novo iz početka podešavaš?
Pokušaću tako i ja.1. Problem je bio zbog povlačenja starog backap-a 100%
2. Ja sam već pisao gore, punjač od 90w, stavim ga ujutru kad se probudim, obično je oko 30-40% i dok se istuširam i obučem on je na 100 već neko vreme. Charge fully, standard mod, smart charge uključen - dakle ne više od pola sata
1. Problem je bio zbog povlačenja starog backap-a 100%
2. Ja sam već pisao gore, punjač od 90w, stavim ga ujutru kad se probudim, obično je oko 30-40% i dok se istuširam i obučem on je na 100 već neko vreme. Charge fully, standard mod, smart charge uključen - dakle ne više od pola sata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari