scylla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.03.2013
- Poena
- 475
Moze.Da li moze da se poveze ruter na 1 konekciju i da na primer 4 lan porta na ruteru koriste isti vpn?
Moze.Da li moze da se poveze ruter na 1 konekciju i da na primer 4 lan porta na ruteru koriste isti vpn?

Kod mene u Settings -> Network and Internet -> VPN -> odabereš svoj VPN servis i u zupčaniku ima podešavanje "Always-on VPN" gde možeš da namestiš da telefon ne dozvoljava konekciju bez aktivnog VPN-a. Čim se nešto prekine pojaviće se popap koji traži da ga restartuješ. Nije idealno ali je najbolji način da se brzo vrati konekcija.Imam CyberGhost na fonu i stalno se sam ugasi posle nekog vremena iako je zaključan u memoriji i sve ono podešeno oko baterije... Jel ima negde neko podešavanje što ne vidim ili je tako i drugima?
Prvi put vidim da to ne može da se upali. Onda nemam neki pametan savet. :/Znam za to ali mi za njega ne nudi te opcije, tj. ne mogu se aktivirati...
Koncept mi je bio jako interesantan ali kad sam malo proguglao ima dosta nekih (za mene) opasnih saznanja:Kad se vec prica o deljenju VPN servisa, da li je neko zainteresovan za Mysterium VPN? Prevashodno me interesuje zbog rezidencijalnih IP-jeva, najviše mi treba za lažiranje turske za produžetak PS+ pretplate.
Uzeo bih 2 godine, izadje ~$3 mesečno, ako se podeli na pola ispadne džabe, a na 3 tek dzabe. Mislim da mi je 3 uređaja i više nego dovoljno (nude 10 istovremenih uređaja).
Ako neko ima predlog nekog drugog sličnog VPN servisa, otvoren sam za predloge, dok god mi radi posao sa PS+.
Ja sam za, ne znam ima li jos nekoI meni se dopao Windscribe kako sam citao po internetu.ako hoce jos neko da uzmemo,ajde
Kolko moze uredjaja istovremeno?Kome treba, do 4. maja traje rasprodaja za Windscribe. 29 dolara za godinu dana, što izlazi na oko 2.4 dolara mesečno. Kako pišu, pretplata se obnavlja po istoj ceni ukoliko se ne prekida. Imaju ovakve akcije otprilike jednom-dvaput godišnje, sledeća će verovatno biti za crni petak, a ovih 58% je najveći popust koji daju.
Ne znam kakav je po pitanju geo-block funkcija na svim mogućim servisima, ali što se privatnosti i curenja podataka tiče bih verovao jedino Windscribe-u i Mullvad-u, jer su na sudu dokazali da ne dele i ne čuvaju nikakve informacije o korisnicima. Plus se ne reklamiraju kod kojekakvih jutjubera i Best VPN sajtova, nezavisni su i nisu deo VPN kartela.
U teoriji je neograničeno tj. nije 5, 10, itd. ali je predviđeno za ličnu upotrebu i deljenje naloga je formalno zabranjeno. Ali sve zavisi od upotrebe i kako to izgleda njihovim sistemima, napisali su kao niko normalan nema 50 uređaja u kući i baš svi da troše stalno:Kolko moze uredjaja istovremeno?
You can watch 8 hours of 4K 60fps YouTube every single day and not hit any limits.
You can download the entire GTA V game on Steam every day and not get flagged.
You can watch 8 hours of 4K 60fps YouTube AND download the entire GTA V game on Steam every day and still be fine.
You can open Netflix on 2 TVs, one for each eye, and stream it 24/7 on both for the whole month and run into zero problems with our limits.
So why are people getting warnings and bans? Because their usage goes beyond any of that into unreasonable territory. Amounts of data that start to not make sense for a single user, ranging all the way up to amounts that are simply unexplainable as anything else but abuse or account sharing.
mozda jos 1 clan. Mozemo sutra-prekosutra da proverimo.Taman moze cryptom da se plati i nadam se da neces mnogo da torentujes da ne sumnjaju nesto hahahJa sam za, ne znam ima li jos neko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari